Akár régen tiniként akár felnőttként ami akkoriban jó pénznek számitott? És legálisan kerestétek vagy illegálisan?
2023. júl. 4. 19:15
1/8 anonim válasza:
Tessék...?
2023. júl. 4. 19:22
2/8 anonim válasza:
elmentem dolgozni
2023. júl. 4. 19:40
3/8 anonim válasza:
Vettem Gázművek részvényeket részletfizetésre -nagyon alacsony áron adták- , milliókat kerestem vele 30+ éve.
Általában 5-10 évente van egy nagyobb tőzsde "bedőlés", olyankor mindig nagyon alacsony áron veszek "blue chip" részvényeket, amikről azt gondolom hogy nagyon stabilak, és ezeken általában 1-2 év alatt duplázok, mert mindig visszaerősödnek. Ilyen az OTP, Richter, MOL.
Vettem pár bitcoint, ethereumot amikor már látszott itthon is, hogy nagyon érdekes és jövőbe mutató technológia.
Vettem lakásokat, majd eladtam.
2023. júl. 4. 19:41
4/8 anonim válasza:
A kilencvenes évek elején gimnazistaként egy hostelnek dolgoztunk nyáron egy barátnőmmel. Az volt a feladat, hogy az előzetes szállásfoglalás nélkül a pályaudvarra érkező hátizsákos fiatal külföldi turistákat meggyőzzük, hogy az adott hostelbe jöjjenek. Volt egy alap napi fizetésünk, illetve jutalékot kaptunk az általunk meggyőzött emberekért.
Igaz, hogy 12-14 órákat is kinn voltunk a pályaudvarokon, szinte minden nap, de a minimálbér sokszorosát megkerestük a nyári hónapokban.
2023. júl. 4. 19:59
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ilyekre gondoltam pontosan mint a 3-as es a 4-es
2023. júl. 4. 20:47
6/8 anonim válasza:
#5 a kamura? hmm, oké. Akkor nincs itt keresnivalóm.
Mégis, miért lenne kamu? Nyilván ma már repülővel érkeznek a turisták, és az interneten foglalnak maguknak szállást, de néhány évvel a rendszerváltást követően nem így volt. Rengeteg külföldi fiatal jött Budapestre, részben az olcsósága, részben az egzotikuma miatt, és még csak akkoriban voltak kialakulóban az első igazi hostelek, és az egyetemi kollégiumok is igyekeztek a nyári hónapok alatt pénzt csinálni az üresen álló szobáikból. Mi egy ilyen utóbbinak, a Műegyetem Martos Flóra Kollégiumának dolgoztunk, amely egyébként ma, 30 évvel később is hostelként funkcionál nyaranta, csak nyilvánvalóan más módszerekkel elérve a célközönséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!