Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közjegyzőnek hitelesítenie...

Közjegyzőnek hitelesítenie kell vagy ígyis megfelel??

Figyelt kérdés
Szóval...Egyik ismerősnek adtam kölvsön X összeget(ne menjünk bele részletekbe), viszont nem szeretném a pénzt vissza mert azon az elven vagyok hogy ha segítesz segíts úgy, hogy ne várj cserébe semmit. Szóval megírtam a pénz kölcsönadási szerződést, viszont saját magam írtam, ha aláírjuk négyen a lány, én és kettő tanú az már úgy hiteles vagy közjegyzőnek is hitelesítenie kell valamilyen módon?
2023. júl. 4. 19:15
1 2
 11/14 krwkco ***** válasza:

"Ha jól értem ez nem kölcsön hanem ajándék."

Ha kölcsönszerződést írnak, akkor az kölcsön. Akkor is, ha nincs konkrét visszafizetési határidő. Ez esetben a kölcsönadó bármikor visszakérheti a pénzt. De csak, ha akarja.

2023. júl. 4. 23:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem Te kapsz illetéket Te agyalágyult, hanem az állam.
2023. júl. 4. 23:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá, azt sem tudom mi az az illeték😃
2023. júl. 4. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Tényleg? Nem is gondoltuk!
2023. júl. 5. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!