Hol tudnék eurót forintba váltani?
17 éves vagyok, még sosem csináltam ilyet.
Van egy 10 eurós bankjegyem, és szeretném forintba váltani. Szüleim segítségét nem tudom ilyenben kérni, hogy működik, és semmit nem értek ilyen téren a pénzhez.
A Keletiben ha jól tudom van pénzváltó, de ott érdemes? Vagy ilyenkor ez hogy működik? Beviszem, és megmondom, hogy forintba szeretném? És szükséges hozzá igazolvány is?
Elnézést kérek, tényleg nem értek hozzá és senkit nem tudok megkérdezni, az osztálytársaim véleményére annyira nem adok, egy felnőtt tanácsát szeretném ebben kikérni.
Köszönöm, aki szán rám egy kis időt a válaszával.
Igen, ez működhet például.
De 10 euróért utazgatni? Aztán a fáradtságodért vegyél magadnak belőle egy ebédet, és volt nincs pénz.
"az osztálytársaim véleményére annyira nem adok"
Miért, szerinted mi kik vagyunk?
Ha készpénzben van és te is készpénzben szeretnéd megkapni, akkor jó hírem van, tele van Budapest pénzváltókkal. A rossz hír az az, hogy nagyon sok durván lehúzós hely.
Én legutóbb valamelyik Correct Change irodában váltottam, ebből is több van a városban, úgy emlékszem, hogy ez "korrekt" volt. :D De egyébként valóban, a keletinél is van több váltó.
Bármelyik bankfiókban is átválthatod. Bemész egy tetszőleges bankba, húzol egy sorszámot, kivárod a sorod és átváltod.
De mehetsz a Keletibe is, meg a körúton is van egy halom pénzváltó, szinte minden sarkon. De ha leszólít előtte egy kreol alak, azzal ne állj szóba inkább.
pl. holvaltsak.hu
Ott megtalálod az elérhető távolságban a legjobb árfolyamot adó pénzváltót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!