Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik országban/varosban...

Melyik országban/varosban elnel külföldön és miért?

Figyelt kérdés

2023. jún. 30. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
8 évig éltem Angliában egyedül, és imádtam kint élni. Most már megváltoztak a dolgok bennem, és kint is más lett sok minden sajnos. Brexit, királynő halála, bevezették a pontrendszert, talán már vízum is van? 2012-ben mindenki ment és menekült ki, mert pl 3 gyerek után egy vagyont kaptál ha kint éltél stb..csak 1 pl volt. És persze dolgozni se mentek el sokan emiatt... mi a valóság? Hát dőlt a lé, ingyen... Max elmentél egy hajnali Pub takarításra 2 órában, hogy megkaphasd a gyerekekre járó magas összeget.. akinek inge.. Szóval nekem Anglia maradt a szívem csücske. :) Végig bejelentve normálisan dolgoztam és igenis szerettem az angolokat. :)
2023. jún. 30. 13:33
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Általában ázsiában mindig jól éreztem magam. Singapore-ba szívesen visszaköltöznék egy hosszabb időre. Pezsgős, trópusi, modern, jó kaják, intellektuálisan és kulturálisan stimuláló, magas életszínvonal, közel egy csomó izgalmas utazási cél.
2023. jún. 30. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sri Lanka, de tukkeppen Ázsiában nagyon sok helyen el tudom képzelni.
2023. jún. 30. 13:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Zürich, Osaka, Singapore
2023. jún. 30. 13:50
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Ausztria vagy Nemetorszag
2023. jún. 30. 15:50
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

1-es, ha valóban dolgozni mentél, nem értem miben befolyásol a pontrendszer. Mondjuk a kifejtésedből látszik hogy az ingyenpénz is vonzó.

2-es és a többiek, Szingapúrnak hívják azt a helyet.

2023. jún. 30. 19:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Angliába én is (vidék, délen) bármikor visszamennék 1-2 évre, mindkét szakmámból megtudnék élni, pontrendszer alap hogy meg lenne. Kíváncsi vagyok milyen most az ország, kevesebb vagy ép több lett a dologtalan söpredék? Az angolokat én is nagyon-nagyon bírtam, a stílusukat, a hozzáállásukat a munkához stb. Lakóhelyemnek 100-200 ezres várost a kevésbé lepattantak közül vagy környékbeli kisfalut pubbal, parkkal, főutcán átfolyó patakkal :) választanék.

Franciaországban vagy Olaszországban is ellennék hasonló helyen. A franciáknál a nyelv tartana vissza, az olaszoknál pedig nehezebb lenne helyszínt választani, több lepukkant helyen is megfordultam.

Egyébként a Mediterráneumban vagy az Atlanti részeken bárhol ellennék hasonló paraméterekkel rendelkező helyen, Baszkföldtől Horvátországig. Természetesen Magyarország viszi a pálmát, de ha mást kéne választani.

2023. jún. 30. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csehország. Ott a magyar agyammal jól érzem magam, és a mi országunknál kicsit innovatívabb.
2023. júl. 1. 02:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szintén Csehország. A cseh kultúra, lazaság, barátságosság, életszínvonal.
2023. júl. 1. 05:07
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Kedves 6 os... 2012-2019 dec. Azért írtam úgy, hogy éltem, tehát már nem élek kint :) Nagyon tévedsz- hisz nem ismersz - nem tudom milyen ingyen pénzről beszélsz, ami nekem lett volna vonzó?! Amit írtam az a kinti tapasztalatom volt, illetve, csak egy példája. A pontrendszer stb azt - nem tudom pontosan mikor jött be - de ugye már egy létező dolog, ha akarna kiköltözni erre értettem, hogy már megváltoztak kint is dolgok..
2023. júl. 1. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!