Csak a hibátlan chips-et szeretem enni, amiben nincs morzsa, mindig figyelek, hogy olyat válasszak, a kasszásnak is mindig mondom, hogy vigyázzon a chipsemre, erre ma délután jóízűen ennék belőle, és tiszta töröttek, tele van morzsával…
Ha holnap visszaviszem visszaadják az árát? Mondjuk egy kis kártérítés is lehetne az elbaltázott délutánom miatt…
... és tegnap még engem teremtett le az egyik válaszoló, mert azt mertem írni a kérdező túrórudis kérdésére, hogy szeretném, ha ennyi szabadidőm lenne hogy ilyen marhaságokat írkáljak a gyakorira.
2023. jún. 27. 20:47
12/22 anonim válasza:
11# Már ne is haragudj, de ugyanannyi idő mint, amit most leírtál:)
2023. jún. 27. 20:50
13/22 anonim válasza:
#12 Nem igaz, mert előtte időt kell szakítani rá, hogy kitaláld magát a sztorit, aztán azt építgetni kell, indokolni, hogy miért mindenki más a hülye, amikor te vagy a helikopter.... :)
2023. jún. 27. 20:55
14/22 anonim válasza:
#12, kevesebb, mert én csak reagálok - nem vesz el időt az életemből hogy ilyen ál-kérdéseket kitaláljak.
Amúgy: nyilván nem komolyan írtam ezt a szabadidő-dolgot, ha esetleg nem lenne világos. Inkább azt szerettem volna jelezni, hogy túlságosan ráér a kérdező és ahelyett, hogy valami hasznosat csinálna vagy valódi kérdést tenne fel, trollkodik az oldalon. Sajnos nem ő az egyetlen, épp ezért a gyakori színvonala erősen lefelé tart az elmúlt évekhez képest.
2023. jún. 27. 20:57
15/22 anonim válasza:
eselyed lenne ha ott helyben kibontod es bizonyitod nem te törted el a tescos zacsiban haza fele
2023. jún. 27. 21:00
16/22 anonim válasza:
Há vegyél Pringles chipset te, az kemény dobozos.
2023. jún. 27. 21:00
17/22 anonim válasza:
A túró rudit visszavették?
2023. jún. 27. 21:20
18/22 anonim válasza:
Lehet csak nem érdemes.
2023. jún. 27. 22:13
19/22 Koplárovics Béci válasza:
Szerintem a következő kérdés legyen az, hogy ha veszel egy mécsest, és otthon elsírja magát a gyerek, akkor visszaveszik-e az eltörött mécsest.
2023. jún. 27. 22:19
20/22 anonim válasza:
Nem valószínű, elég nevetséges lenne, hiszen ilyen alapon mindenki vissza vihetné, mert olyan zacskó nem létezik miben nincs törött darab.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!