Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor kereshetem újra a...

Mikor kereshetem újra a webshopot, ha egy hete nem küldték el a megrendelt árut?

Figyelt kérdés

Múlt hét kedden rendeltem egy pólót, amire kértem egy mintát. Amint megrendeltem, egyből utaltam is az összeget a megadott számlaszámra. Múlt hét pénteken írtam nekik egy e-mailt, amiben érdeklődtem, azzal kapcsolatban, hogy megkapták-e az utalást, mert nem kaptam visszaigazolást. Hétfőn sem válaszoltak erre sem. Tegnap felhívtam őket. Azt mondták, hogy nem kaptak időben olyan pólót amit rendeltem, ezért csúszik a rendelésem, de konkrét időpontot nem mondtak mikor kaphatom meg. Ajándékba lett volna, de lassan így nincs rá szükségem.

Mikor érdeklődhetek újra? Vagy erre a hétre hagyjam őket?

2023. jún. 27. 18:43
 1/4 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Én bárnikor felhívom öket, ha kedvem van és kell/nem kell a termék.
2023. jún. 27. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak zaklatni sem akarom őket, viszont zavar, hogy náluk van a pénzem és nem történik semmi.

Eddig egy webshoppal sincs negatív tapasztalatom. Sok különböző oldalról rendeltem már és kivétel nélkül megkaptam a kifizetett árut 2- max 3 napon belül mindig.

2023. jún. 27. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
Soha, még a végén rosszul éreznék magukat.
2023. jún. 27. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mostanáig nem érkezett meg akkor kérd vissza a pénzed.
2024. jan. 2. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!