Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Easy earn. Valaki tud erről...

Easy earn. Valaki tud erről valamit?

Figyelt kérdés

Azt igéri az oldal, hogy ingyen lehet vele pénzt keresni. 200 dollár után tudod kivenni a pénzt, illetve kell 30 ember akinek elküldted a linket, illetve minden bejelentkezett ember után kapsz 12 dollárt. 25 dodót ha bejelentkezel, 12 invite-ok után, 1-3 dolárig ha videókat nézel, vagy játékokkal játszol.

Egy haverom fizetett 40000 forintot egy csávónak, hogy megtanítsa online pénztkeresni, és ezt az oldalt ajánlotta kezdésnek. De elégge scam-nek tűnik az oldal. Valaki tud valamit a hitelességéről, vagy csak az adatainkat próbálják ellopni, és pénzel próbálnak lehúzni?

2023. jún. 27. 18:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Pilótajáték.

Illegális.

2023. jún. 27. 18:20
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Számtalan negatív értékelés, ahol beszámolnak róla emberek akik próbálták hogy egy nagy csalás.

2023. jún. 27. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Bukta
2023. jún. 27. 18:30
 4/13 A kérdező kommentje:

Ó hogy az a…

Amúgy sajnos én is bejelentkeztem, kora reggel mikor még nem tudtam gondolkodni. Ahogy teltek az órák úgy egyre jobban lettem gyanakvó ezügyben. Esetleg lehet róla szó, hogy ellopják az adataim, vagy vírust telepítenek a gépemre?

2023. jún. 27. 18:38
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem fizettél be nekik pénzt akkor ne parázz.
2023. jún. 27. 18:42
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Fogalmam sincs, hogy mi ez, de olyan nem létezik a világon sehol se, hogy ingyen pénzt keresni! Hihetetlen, hogy vannak emberek akik ezt elhiszik és csodálkoznak, hogy átverik. A pénzért dolgozni kell vagy letenni valamit! Vagy még lopni ahogy tőled is akarnak.
2023. jún. 27. 18:53
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
:) :) :) :) :)
2023. jún. 27. 19:37
 8/13 A kérdező kommentje:

6. Igen bevettem. Utánanéztem, és azt kellett látnom, hogy a fele azt mondja hogy igaz, a másik fele pedig, hogy nem. Nem vagyok (annyira) hülye hogy fizessek. Tudom, hogy a pénzért dolgozni, vagy lopni kell. Ezért volt nekem ez annyira furcsa. Reggel 4:30-kor felkeltem, haverom mondta, hogy létezik ilyen, és akkor nem tudtam gondolkodni. De ahogy látod nem voltam annyira buta, hogy elhiggyem. Mert utánajártam. Szerencsére nem loptak el semmit. Nem az eredeti email címemmel jelentkeztem be.

7. Ezt most miért?

2023. jún. 27. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
21%
Dehogynem hitted el, másokat ne nézz már ekkora madárnak!
2023. jún. 27. 21:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem vagytok madarak. Nem titeket nézlek hülyének. Csak elmondtam, hogy nem bíztam meg 100%-ban az oldalban. Így érthetőbb?
2023. jún. 27. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!