Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ecofamily-ben szoktatok...

Ecofamily-ben szoktatok vásárolni? Szerintetek jó üzlet?

Figyelt kérdés
Nemrég nyitottak a városunkban egy ilyen Ecofamily boltot. Vásárolt már valaki ilyenben? Milyen bolt? Jobb, mint a többi valóban?

2023. jún. 25. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Nincs olyan, hogy jobb, vagy rosszabb, vannak olyan termékek, amik ott általában olcsóbbak, azokat ott veszem meg.
2023. jún. 25. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Sok termék olcsóbb, mint máshol, illetve nagyobb választék van azoknak, akik speciálisabb étrendre vannak szorulva. Ezalatt értem pl. a Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú dolgait, a Szafi reform termékeket. Nyilván ez nem érint mindenkit, de pl. a mi családunkat éppen igen, szóval ilyen szempontból nagyon hasznos nekünk az Ecofamily. De akkor pl. a WC papír jó áron van, az üdítők is jobb áron vannak, mi azokat ott szoktuk venni. Mi nem csak egy boltban szoktunk vásárolni, hanem ugye valamit az Aldiban, valamit a Tescoban, stb, szóval egy nagybevásárlás az igazából egy jó kis "túra" szokott lenni, az Ecofamily pedig kb. mindig a részét képzi ennek. Szerintem mindenképp érdemes benézni. Sajnos a választék nem mindenhol ugyan olyan, nálunk is a városban van 2 Ecofamily, az egyik nagy, szeretjük, de a másik olyan pici, mint a fene, kisebb választékkal nyilván. Szóval most ha pont egy pici Ecofamilyről beszélünk, akkor lehet, hogy az nem olyan jó a választék miatt, de szerintem mindenképp érdemes esélyt adni neki.
2023. jún. 25. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
8%
Nekem az egész olyan kínai bolt szerű gagyi, néha benézek de ennyi. Vadász édességeiket szeretem.
2023. jún. 25. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mosószert, tusfürdőt, kávét, teát, csokit szinte csak ott veszünk, hirtelen ezek jutottak eszembe. A webshopban is meg tudod nézni az árakat. A nagy tábla Milkát pl legutóbb 990-ért vettem, ismerős épp a napokban mondta, hogy a kínaiban 1600.
2023. jún. 25. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!