Elakadtam a vinted-es eladással. Elfogadtam a vevő alkuját az árengedményre, és most kellene postáznom, vagy előbb neki fizetni a gyűjtőszámlára?
Az is ott van hogy lefoglalás vagy ajánlattétel. Rámentem, hogy lefoglalom neki, és akkor lett 5 nap várakozási idő de mire? A fizetésre vagy arra hogy postázzam?
Amit még nem értek: ha valaki a kedvencekbe teszi a ruhát amit el akarom adni, az miért jó? Nem azt jelenti hogy megveszi, igaz? Hagyjam figyelmen kívül?
Akkor most elfogadtad az ajánlatát vagy lefoglaltad neki? Ha megveszi, akkor automatikus jön az üzenet a packeta/foxpost kóddal. A pénzt csak azután fogod megkapni, hogy a csomag megérkezett a rendelőhöz és ő azt kapta, és olyan minőségben ahogy a hirdetésben volt. Ezután visszajelez hogy minden rendben és megkapod a pénzt.
Ha valaki valamit kedvencebe tesz, az annyit jelent, hogy tetszik neki. Vagy megveszi, vagy nem. Nincs vele teendőd.
Ő már kifizette de te csak akkor kapod meg a pénzt ha rendben megérkezett az áru.
48 órája van jelezni hogy ha baja van, utána nem panaszkodhat.
Ez egy elég biztonságos rendszer, te nem szaladhatsz el a pénzzel, de tőle levonják tehát nem szaladhat el az áruval fizetés nélkül. Ha panaszkodik, akkor meg a nagy közösből kárpótolnak ugynis a vevő mindig fizet egy kis extrát ami erre szolgál.
Szóval küldd el neki a motyóját, már kifizette.
5 napja van, hogy megvegye. ha ez megtörtént, kapsz egy értesítést, ugyan ott az üzenetekben, ahonnan le tudod tölteni a szállítási címkét (egy szám-betű sor), azzal feladod (nem kerül neked pénzbe), majd ha a vásárló megkapta, jelzi, hogy minden OK, akkor megkapod a pénzt az egyenlegedre
A kedvencezés: én pl azért jelölöm, hogy utána megtaláljam. Ha keresek pl papucsot, bejelölöm ami tetszik, majd kiválasztom a legjobbat. Aztán vagy törlöm a többit vagy elfelejtem és ottmarad. Illetve ha a kedvencezett ruha ára lejjebb megy, akkor arról kapok értesítést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!