Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elakadtam a vinted-es eladássa...

Elakadtam a vinted-es eladással. Elfogadtam a vevő alkuját az árengedményre, és most kellene postáznom, vagy előbb neki fizetni a gyűjtőszámlára?

Figyelt kérdés

Az is ott van hogy lefoglalás vagy ajánlattétel. Rámentem, hogy lefoglalom neki, és akkor lett 5 nap várakozási idő de mire? A fizetésre vagy arra hogy postázzam?

Amit még nem értek: ha valaki a kedvencekbe teszi a ruhát amit el akarom adni, az miért jó? Nem azt jelenti hogy megveszi, igaz? Hagyjam figyelmen kívül?

2023. jún. 23. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első kérdésedre nem tudom a választ, mert én még nem adtam el, csak vásároltam. Viszont igen, ha valaki a kedvencekbe rakja amit árulsz, hagyd figyelmen kívül, ez nem jelent vásárlási szándékot. Sokszor azért szokta valaki a kedvencek közé rakni az adott terméket, hogy később is visszatudjon találni hozzá (mert tetszik neki a ruha, de nem biztos benne, ezért még gondolkodik, stb).
2023. jún. 23. 16:41
 2/6 anonim válasza:
100%

Akkor most elfogadtad az ajánlatát vagy lefoglaltad neki? Ha megveszi, akkor automatikus jön az üzenet a packeta/foxpost kóddal. A pénzt csak azután fogod megkapni, hogy a csomag megérkezett a rendelőhöz és ő azt kapta, és olyan minőségben ahogy a hirdetésben volt. Ezután visszajelez hogy minden rendben és megkapod a pénzt.

Ha valaki valamit kedvencebe tesz, az annyit jelent, hogy tetszik neki. Vagy megveszi, vagy nem. Nincs vele teendőd.

2023. jún. 23. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Ő már kifizette de te csak akkor kapod meg a pénzt ha rendben megérkezett az áru.

48 órája van jelezni hogy ha baja van, utána nem panaszkodhat.

Ez egy elég biztonságos rendszer, te nem szaladhatsz el a pénzzel, de tőle levonják tehát nem szaladhat el az áruval fizetés nélkül. Ha panaszkodik, akkor meg a nagy közösből kárpótolnak ugynis a vevő mindig fizet egy kis extrát ami erre szolgál.

Szóval küldd el neki a motyóját, már kifizette.

2023. jún. 23. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3 vagyok. Jaaaahh ha elfogadtad az ajánlatát 5 napja van megvenni.
2023. jún. 23. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

5 napja van, hogy megvegye. ha ez megtörtént, kapsz egy értesítést, ugyan ott az üzenetekben, ahonnan le tudod tölteni a szállítási címkét (egy szám-betű sor), azzal feladod (nem kerül neked pénzbe), majd ha a vásárló megkapta, jelzi, hogy minden OK, akkor megkapod a pénzt az egyenlegedre

A kedvencezés: én pl azért jelölöm, hogy utána megtaláljam. Ha keresek pl papucsot, bejelölöm ami tetszik, majd kiválasztom a legjobbat. Aztán vagy törlöm a többit vagy elfelejtem és ottmarad. Illetve ha a kedvencezett ruha ára lejjebb megy, akkor arról kapok értesítést

2023. jún. 23. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkitől :)
2023. jún. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!