Amikor feladnak nekem egy csomagot gls csomagponttal, akkor kapok emailt?
Figyelt kérdés
Már megrendeltem napokkal ezelőtt egy terméket, kifizettem, de nem kaptam emailt, hogy feladták volna mint például a foxpostnál, de csomagszámot sem küldtek.
Csak akkor küldenek smst vagy emailt amikor már lerakták arra a csomagpontra?
2023. jún. 14. 14:12
1/6 A kérdező kommentje:
Csomagpont helyett csomagautomatára gondolok
2023. jún. 14. 14:12
2/6 anonim válasza:
Pont ma vettem át csomagot a gls csomagpontján. Tegnap küldtek egy sms-t az átvevéshez szükséges kóddal. Sajnos azt nem tudom hogy mail-t küldtek-e mert nem tudtam rendesen megadni a mail címemet.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 köszi a választ.
És csak a kódot küldték el?
Tehát előtte hogy hol jár, csomagszám meg ilyesmit nem küldtek?
2023. jún. 14. 15:24
4/6 anonim válasza:
Csomagszám volt az sms-ben, de az automatánál csak a 6 jegyű kódot kellett beírni. Sms-t csak akkor küldték mikor már az automatában volt a csomagom.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor remélhetőleg úton van nekem is :D
Köszi!
2023. jún. 14. 15:34
6/6 anonim válasza:
Én is csak akkor kaptam az SMS-t és emailt amikor már az automatában volt a csomag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!