Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vajon mi lehet mögötte?

Vajon mi lehet mögötte?

Figyelt kérdés
Nemrég közjegyzőnél jártam mert örökségre jogosult vagyok, az első tárgyalás után megígérte hogy akár aznap is nyilatkozik, eltelt két hónap és érdekes módon nem kaptam értesítést. Rákérdeztem miért is? össze vissza hablaty volt a válasz; vajon mi lehet mögötte?

2023. jún. 14. 07:39
 1/4 krwkco ***** válasza:
82%

"össze vissza hablaty volt a válasz; vajon mi lehet mögötte?"

Ha nem írod le, hogy mit mondott, esélyünk sincs kitalálni. Az is lehet, hogy volt értelme, csak neked nem jött át.

2023. jún. 14. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Honnan tudjuk? Azt sem irtad le mi hangzott el.
2023. jún. 14. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
A közjegyző mögött a széke háttámlája van, amikor épp az irodájában ül és van háttámla a székén.
2023. jún. 14. 10:22
 4/4 A kérdező kommentje:
abszolút gyenge kifogásokat sorolt fel; például az egyik kollégájától rá maradt egy csomó ügy - igaz hogy ez hat hónappal ezelőtt történt - amikor ott voltam ezt nem emlegette; aztán szerinte ez nagyon komplikált ügy - azt se mondta akkor, hanem meg aznap délutánra ígérte, harmadik pedig mailen kapott valamilyen megkeresést - tudomásom szerint az meg nem hivatalos kommunikációs csatorna tehát ha kész lett volna akkor mar érdektelenné vált volna ez az információ
2023. jún. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!