Hogyan tudok TB kártyát igényelni, Szeribából, magyar állampolgársággal?
Gyere bátran megtapasztalod majd, hogy akit megszavaztok nekünk minden választásnál szétlop minket, de most már legalább téged és a hozzád hasonlókat is szét fog lopni Orbán.
A béred szart sem fog érni megköszönheted majd neki ha már annyira akartátok ide azt a tolvajt!
"A bökkenő tényleg csak az,hogy még Szerbiában élek, és csak akkor szeretnék kiköltözni ha már van munka."
Van itt még sok egyéb bökkenő. 240.000-ből kell majd 180.000-es albérletet kifizetni. Kisebb vásárlás a boltban kapásból 10.000 - 15.000.
Munkaadó, ha szállást biztosít, ne lepődj meg, ha egy szobában 3-4 ukránnal kell aludni. Nem egy ***** -os luxus szálloda, balatoni panorámával.
Akit a tényleges válasz érdekel:
Kell egy állandó lakcím kártya, és egy munka szerződés. A munka szerződést a többi okmánnyal együtt elkell küldeni az ügyfélkapunk keresztül. Van egy oldal valahol ahol lekell tölteni pár dokoumentumot, azokat kitölteni, és azokat is csatolni. Végülis elég egyszerű folyamat, és gyorsan megvan.
A többi válaszolónak pedig annyit üzenek,hogy köszönöm, hogy próbálatatok vissza tartani, de itt vagyok Budapesten már! :) 20 éves vagyok és nettó 810k ft-t keresek. Albit meg találtam 100k ért, de idén már lakás vagy ház vásárláson gondolkozom ^^
Takarodj haza nincs szükség bevándorlókra hiszen minden fideszes tőletek retteg.
Élősködő szerb ott dolgozz ahol születtél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!