Mi áll a hátterében annak, hogy van nagyon kevés olyan élelmiszerbolt, amely elfogad SZÉP kártyát?
A terminálért fizetni kell. A szolgáltató is költséget számol fel a kártya használat után, ezért a kisebb boltoknak nem éri meg csak akkor, ha árat emel és beépíti ezt a költségét is az árakba.
Ezt nem mindenki teheti meg.
Ruházati boltban is van ahol elfogadják a SZÉP-kártyát. Ott nem 2 ezerért kapsz ruhát, hanem 12 ezerért. Be van építve az árba, neki megéri fizetni az ezzel járó plusz költségeket.
+ még én úgy tudom, nem azonnal írják jóvá az üzletnek a szépkártyáról költött összeget.
Hol éri meg a boltnak?
Mert hivatalosan kaja szempontból csak meleg ételre lenne használható. (szóval éttermek és hasonló)
Amelyik élelmiszer bolt elfogadja random hideg dolgokra, ott trükköznek valamit.
"Butaságot írsz 4es."
Melyik részét tartod butaságnak? Mert mindegyik igaz.
Kérdezd csak meg a boltokat, ahol elfogadnak SZÉP-kártyát, hogy mibe fáj ez nekik. "Kisboltokat".
A gyerekem Adidas cuccait SZÉP-kártyára veszem, és én is járok egy olyan ruházati boltba, ahol elfogadják a SZÉP-kártyát. Azért oda járok.
Akkor melyik része butaság?
Gyerekek! Pedig jól írja a 4# es, ez a boltnak költséggel jár, nem minden üzlet vállalja ezt.
És igen, ez az elköltött pénz nem a boltos számlájára megy közvetlenül, hanem egy központi alapba ahol elszámolás után a boltos ezt megkapja.
Szóval szopóág az egész, maximum reklámnak éri meg a boltnak, hogy a kétségbeesett szépkártyások hol tudnák ezt elkölteni. Hát ott, ahol amúgy be nem tennék a lábukat pl az árak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!