Mi a véleményed a HOLD Alapkezelőről?
Vegyél állampapírt.
A Holdnál úgy tudom, hogy nem is foglalkoznak 3 milliónál alacsonyabb összegekkel (lehet tévedek, majd valaki kijavít). Ráadásul a 15,9%-os kamatnál jobbat ők sem fognak tudni garantálni középtávon.
Valahol olvastam valami ilyesmi kitételt, és egy ismerősöm is mondta régebben, hogy van valami komolyabb belépő összeg.
De akkor ezek szerint nincs.
Attól függ, mert van nekik az online felületük, ahol online lehet vásárolni a befektetési alapjaikból. Ott nincs minimum.
Meg van a "privát vagyonkezelésük", ott el tudom képzelni, hogy nem fognak 100ezer Ft-tal neked portfóliót tervezni meg a költségek miatt nem is érné meg senkinek.
De eleve nem éri meg a költségek miatt manapság a privát vagyonkezelés. Ma már mindenki számára elérhető rengeteg online bróker 0Ft-os díjjal. Még ha nem is tudja valaki, hogy mibe fektessen és nincs kedve utánanézni, akkor is egy egyszeri költségért meg tud kérdezni ezzel foglalkozó tanácsadót (bár ez már a lustaság csúcsa, ha valaki csak úgy rábízza valami cégre a pénzét, de arra már lusta, hogy ő utánanézzen mibe érdemes fektetni). Ezért kár rendszeresen fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!