Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Svéd koronával hogy járok...

Svéd koronával hogy járok legjobban?

Figyelt kérdés

van nagyobb értékben SEK-em, kp.

38ft felett vettem, most meg 30-31-ért lehetne eladni... hogy bukok rajta legkevesebbet? Ha nyitok deviza számlát és arra felteszem, azzal fizetek, akkor azzal jobban járnék? Valamelyik csoportban azt olvastam, ha azzal fizet, 37ft-ba váltotta.. én ehhez hü-lye vagyok sajnos :D

2023. jún. 4. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Mekkora összegről van szó?
2023. jún. 4. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha elköltöd, akkor evidens, hogy napi árfolyamon váltják. De minek váltottál svéd koronát, ha nincs rá szükséged és főleg miért akkor, amikor a legdrágább volt?

Ha befektetésre vetted, akkor kellett volna venni, amikor olcsóbb (pl. most) és eladni amikor drágább. Te meg pont az ellenkezőjét csinálod, drágán megvetted és olcsón el akarod szórni. Tényleg nem értesz hozzá, pedig egyszerű. Venni amikor olcsóbb, eladni amikor drágább.

Inkább vegyél még hozzá. De a legjobb, ha kiköltözöl Svédországba és koronában kapod a fizetésedet, akkor nem lesz ilyen problémád.

2023. jún. 4. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:

A haverod aki tanácsolta, hogy vegyél 38-on koronát, most jókat röhög rajtad. De a legjobban akkor fog röhögni, ha veszteséggel elszórod.

Veszteség csak akkor keletkezik rajta, ha eladod. Ha nincs szükséged arra a pénzre, akkor inkább vegyél még hozzá. Vagy vegyél mellé dollárt, hogy diverzifikálj. Ugyan kamatozni nem fog, de ha gyengül a forint, akkor lehet árfolyamnyereséged.

2023. jún. 4. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Megnéztem a sek/huf árfolyamot, 5 éves mélypontja 30 körül volt és most ott van, 30 körül, egész pontosan 32 huf. Tehát ha valaki venni akar, ennél sokkal olcsóbb már nem lesz, tehát mostanában érdemes venni. A csúcsa 38 volt és te pont ott vetted. Gratulálok. Jól behülyített valaki.
2023. jún. 4. 10:02
 5/7 A kérdező kommentje:
senki nem hülyített be. akkor vettük, mikor ez méretes fąsz olyanokat nyilatkozott, hogy számítani lehett rá, hogy teljesen megvonják az EUs pénzeket és bezuhan a forint, mi meg ki akarunk költözni svédországba, ezért koronát vettünk.
2023. jún. 4. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor semmi probléma. Ha ki akarsz költözni, miért akarnád most elszórni olcsóbban? Teljesen értelmetlen. Inkább vegyél még hozzá.
2023. jún. 4. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
ha ki akarsz költözni, akkor hagyd koronában
2023. jún. 4. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!