Szerintetek vissza tudom hozni a pénzem vagy engedjem el?
Szoktam sportfogadni és év elejére elértem a 3 millió forintot. Mivel nyáron megszűnt a munkám így nem is akartam elhelyezkedni, mert néhány hónapig gyakorlatilag abból éltem. Aztán elég gyorsan bebuktam. Most már melózok megint, de volt megint egy jó nyerő szériám és most van már 700.000 Ft-om. Szeretném visszahozni azt a pénzt amit elbuktam. De ugyanakkor nincs semmi célom mit venni belőle.
-2022 második felében nem dolgoztam és mindenképpen "rá voltam kényszerűlve, hogy nyerjek"
-Most a meló fedezi a megélhetést, tehát a helyzet más. Viszont azért ott van a tudat hogy az a 3 millió valamikor (pl. lakásvásárlás hiányozni fog)
Akár visszanyered, akár nem, én mindenképpen várom a sztorid folytatását, mert érdekes! Szerintem ha képes vagy 700 ezret nyerni, akkor többet is.
Minden héten irigylem a totósokat, akik 13-at és 13+1-et is nyernek ugyanazokkal a szelvényekkel: magyarán értenek hozzá. Én hiába tippelgetek meg eredményeket, minden harmadikat találom el csak.
Én csak meccsekre fogadok. Főleg gólszámra, de nagy szerencse ha nyerek.
És tétemelést is szoktam, ami kb öngyilkosság. De azért 3-4-5. alkalommal jönni szokott. Meg online játszok, sosem lottózóban. Külföldi oldalon ahol mindig felajánl cash out-ot, tehát ha rosszul állok, akkor kis minusszal vagy nullán kiszállhatok.
Elkezdem 5.000, aztán 10.000 utána 20.000 és nem ilyen 10 meccset hanem mondjuk 4-et játszok meg, de van hogy csak 1 vagy 2. És győztesre sosem! Nincs szimpátia. Hülyeség azért játszani, pl szerdán nagyon szurkoltam az AS Romának, de nem tettem rájuk pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!