Hogyan kell csomagot küldeni, postán vagy gls küldéssel? Felkell hívni , a gls céget, hogy jöhet 1 csomagért amit szállitani kellene,es jön házhoz a csomagért?
A GLS honlapján megrendeled, bankkártyával vagy átutalással kifizeted, aztán jönnek csak érte.
A postára meg beviszed, kitöltöd a feladóvevény annak megfelelően, hogy te fizeted, vagy utánvéttel küldöd a csomagot. Ennyi.
Ha a postával akarod küldeni akkor elviheted a postára feladhatod csomagként
vagy MPL üzleti csomagként.
GLS és társai futárcégeknek van saját oldaluk ahol megrendeled a szolgáltatást.Lehet háznál felvételt is kérni,de szerintem jelenleg a legjobb és legolcsóbb a csomagautomatás megoldás.Vannak cégek akiknek csak csomagautomatáik vannak
2 db Motorgumit szeretnek küldeni,
Szilvasváradról, Győrbe,
A postát tehát nekem kell fizetni?nem a címzett mikor fizeti az utánvétet?
Neked kell fizetni a futárnak előre fizetünk nem utólag.
Az hogy ki fizeti valójában a postát a vevővel való megállapodás kérdése.
Lehet előre kérni a vevőtől a postaköltséget,utánvétbe is beépitheted.Ezt vele kell megbeszélni.
Gyakorlott vevők pedig nem fizetnek magánszemélynek előre...
Tegyünk tisztába pár dolgot a postával kapcsolatban...
1 csomag feladásnál nem kell előre kitölteni semmit... azt az ügyintézö tölti ki gépen... vagy manuálisan, majd rögzíti gépen, vagy nem...
2 utánvét esetén eldöntheted, hogy számlára kéred az utánvét árát, vagy kp-ban...
3 az utánvétes csomag általában üzleti csomag...
4 van lehetőséged a postaköltséget is a vevöre terhelni, ún proszós lesz...
"Gyakorlott vevők pedig nem fizetnek magánszemélynek előre..."
Ebben az esetben akkor nem vásárolnak magánszemélytől.
S ezt úgy írom, hogy magánszemély vagyok és sok-sok ezer csomagot adtam fel az elmúlt években. Mind-mind előreutalást követően. Gyakorlott vevők kizárólag előreutalással vásárolnak (és személyes átvétellel). Pontosan tudják ők is, hogy csak így működik a story. Vaterán is, jófogáson is és facebook marketplace-en is.
"Tegyünk tisztába pár dolgot a postával kapcsolatban..."
Elsősorban neked kellene, mert jó nagy hülyeségeket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!