Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a jobb a Wise vagy a...

Melyik a jobb a Wise vagy a Revolut?

Figyelt kérdés

Wiset használok (Angliában élek és borzasztóan sokat váltok és utalok haza)

De valahogyan amikor facebook on pörgetek és felreppen egy ilyen kérdés valahol a legtöbb esetben a Revolut ot ajánlják.

Miért? Mivel tud többet? mert pl átváltásban a wise jobban vált mit a revo és kb semmi költésge nincs.

2023. máj. 22. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon hasonló.

Nekem jobban kézreesik a Revolut, és az egyik cégem is Revoluton bankol (ott a Wise szerintem sokkal rosszabb), ezért a személyes bankolásom is Revora vittem.

2023. máj. 22. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem wise van és tök jó.

Magyarországon és Angliában is dolgozom.

Jóval kisebbek a költségei mint egy magyar banknak lenne, átváltás mindig jobb mint a hivatalos árfolyam

2023. jún. 2. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja amúgy van revolut nekem is de azt csak azért csináltam, hogy ismerős megkapja az ajánlói jutalékot aztán többet nem használtam.
2023. jún. 2. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!