Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Körülbelül mennyit szánnál...

Körülbelül mennyit szánnál egy újszerű gyári blu-ray lemezre ha tetszett a film, vagy még nem láttad és érdekel?

Figyelt kérdés

2023. máj. 17. 12:21
A kérdező szavazást indított:
2000 forintot
2500 forintot
3000 forintot
Ha bontatlan akkor akár 5000 forintot is.
Nem fizetnék ilyesmikért, inkább letöltöm vagy megnézem ingyen
2000 forintnál kevesebbet
Inkább elcserélném valamire, de nem fizetnék ezért.
Ha ritka és jó állapotú akkor akár többet is mint 5000 forint.
Dedikáltért akár 5000 forintnál többet is
19 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Nem tudom, hogy másnak mennyit érne, de nekem a fizikai adathordózó már értéktelen.
2023. máj. 17. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen se kéne. Egyrészt nincs semmim, ami lejátszaná, másrészt nem véletlenül nincs... teljesen feleslegesnek tartom a fizikai hordozókat.
2023. máj. 17. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:

" Nem fizetnék ilyesmikért, inkább letöltöm vagy megnézem ingyen"

Nem csak ingyen lehet letölteni. Én szívesen fizetek a filmért, de nem kell dvd/bl-en, megnézem streamen, megveszem online.

2023. máj. 17. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Semennyit ha nem tudom ingyen megnézni valami kalóz oldalon akkor megveszem az interneten de hogy fizikai eszközön ingyen sem kellene az fix
2023. máj. 17. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Semennyit. Évek óta már lemezlejátszóm sincs idehaza semmiben.
2023. máj. 17. 18:07
 6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy már kiment a divatból, de én a mai napig szoktam blu ray és DVD filmeket venni, mert számomra ez jobb, minthogy több ezret költsek olyan streaming szolgáltatókra, amelyeken nem találok semmit, ami érdekel. Ugyanakkor nem ugyanolyan érzés betenni a lejátszóba a kalózkodott filmet, mint az eredetit. Tudok rá vigyázni, nem karcolom össze, nem ejtem le, így nem lesz baja, akkor nézem meg, amikor akarom. Szeretem birtokolni azokat a filmeket, zenéket, amelyeket szeretek.
2023. nov. 2. 11:37
 7/7 A kérdező kommentje:

A kedvenceimet én is gyűjtöm, fizikailag is, már csak az extrák és a minőség miatt is.

Nameg az, hogy ott van nálad egy cucc fizkailag ami nem függ semmilyen drótós tót k.a. -tól, hát nem tudom, nekem egy olyan érzést ad mint a betonbunker egy atomháború esetén :)

Max annyi, hogy maga a korong az tényleg egy vész vész backup, és egy ssd-ről nézem vissza a ráírt iso-t.

Bár szivem szerint ha ultragazdag lennék vennék egy saját privát IMAX mozit :D

2023. nov. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!