Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vannak még zártkertek, jó helyen?

Vannak még zártkertek, jó helyen?

Figyelt kérdés

Hirdetésekben leginkább kvázi építési telkekkel aranyáron vagy, no-go zóna közeli betörési célpontokkal, esetleg félig összedőlt romos tanyákkal 10 km-re a bekötőúttól lehet találkozni.

Engem a klasszikus zártkerti funkció érdekelne, termeszteni, földolgozni ezt-azt, szerszámokat tárolni, néha barkácsolni, grillezni, legforrób napokon kint aludni stb. Léteznek még nagyváros közelében ilyen helyek? Vagy valami más (tehetősebbeknél saját ház kertje) tölti be ezt a szerepet és végleg megszüntek, beépültek, putrisodtak?

Saját városom közelében leginkább az utóbbi, járom rendesen a környéket és eddig nem találkoztam ideális hellyel a célra.

Az is lehet, hogy az előbb említett tanyák lennének ideálisak. Lebontani a romot, bevinni vizet-villanyt... még mindig olcsóbb mint 10-20 milliókért telkek amiknek a szomszédságában csak építkezések lesznek a közeljövőben.

Mindenhonnan jöhetnek a válaszok, kíváncsi vagyok hol, mi a helyzet!

2023. máj. 16. 10:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!