Mit gondoltok, hol tudnék eladni könyveket, régebbi társasjátékokat esetleg pár ruhát?
Figyelt kérdés
Vinteden adok el folyamatosan ruhákat meg pár regényt, viszont tudom hogy ez elsősorban egy ruhák/kiegészítők eladására kitalált app lenne, nem pedig mesekönyvekére. A Jófogáson úgy tudom hogy ilyenekre nincs kereslet, a Vateraval riogatnak, úgyhogy marad a Market Place. Oda viszont nem szívesen töltenék fel, hiszen minden ismerősöm látná (nem azért félek hogy látnák, mert rossz állapotúak lennének a termékek, egyszerűen csak zavarna). Szóval ha valaki meg tudna cáfolni, vagy lenne ötlete hogy még mit próbálhatnék ki, nagyon hálás lennék.2023. máj. 14. 10:40
1/5 anonim válasza:
A marketplace helyett a fb-on zárt csoportokban is lehet, úgy nem látnák az ismerősök mind, csak aki azon a piacon szintén érdekelt - nem tudom hogy ez megoldást jelent-e.
2/5 anonim válasza:
piacon ha ismertebb gyerekkönyvekről beszélsz, kapkodják
3/5 Harangozó Csaba válasza:
Könyvekkel talán a moly.hu -n próbálkozz. A regisztráció ingyenes és ez egy kifejezetten könyves oldal, ahol mindenki árulhatja, cserélgetheti a könyveit. Mesekönyvek talán kelendőbbek egy kicsit. Vaterától nem kell félni, de ugye ott a feltöltés nem ingyenes ( 14 Ft, 3 hétre ) s jutalékot kell fizetni az eladás után ( azt hiszem 7 % ). De ott van értékelés az eladók és vevők közt ( ami nincs a Jófogáson ). Ruhából dömping van, azokat nem könnyű eladni...
4/5 anonim válasza:
Szia, Bár én is így vagyok a Market Palce-el,egy barátom mondta,hogy be lehet állítani,hogy ismerősök ne lássák. Ugyan nem próbáltam ki,de én is így vagyok vele,hogy semmi közük hozzá. Jófogást nem ajánlom,sok a csaló. A fb zárt csoportok meg nem váltak be nálam. Esetleg könyvek terén moly.hu,valamint úgy tudom Vinted-en is lehet,de azt még nem ismerem.
5/5 anonim válasza:
Pont a Vaterával riogatnak? De miért? Anyukám rengeteg mesekönyvet adott már el ott, én is oda tettem fel a papától maradt szakkönyveket és el is vitték. Sokkal megbízhatóbb oldal, mint a többi, és nincs tele csalókkal. Vannak vaterás adok-veszek FB csoportok is, ahova beteheted a linket és többekhez elérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!