Revolutnál mi lehet a gond hogy nem enged regisztrálni?
Figyelt kérdés
Végigmegyek mindenen, ma csináltam másodszor, mert pár napja mikor először próbáltam akkor nem találtam az adókártyám és az azon lévő számokat is meg kellett adni. Utána nem is engedte hogy újra próbáljam, már be se engedett. Most végigmentem már az egészen, de most megadtam az adószámom is, már ki is választottam hogy virtuális kártyát szeretnék, de 1 óra múlva felfüggesztették a fiókom. Mit rontok el, miért nem engednek fiókot csinálni náluk? Ugyan azzal az email címmel próbáltam mindkét alkalommal.2023. máj. 8. 20:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!