Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tenlyeg mennek vissza az...

Tenlyeg mennek vissza az elelmiszer arak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Juliusban latogatunk haza Magyarorszagra.

Hogyan keszuljunk anyagiakkal?

Igaz amit olvasok hogy megint olcsobb a bevasarlas a boltokban mint volt?

Köszönöm

2023. máj. 8. 19:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

#10: eddig így volt, de most ez megváltozott, nézd meg a jövő heti akciós újságokat.

tényleg elindulnak lefele az árak, mert rájöttek, hogy különben rájuk rohad.

ha visszamennek az EU-s szintre, már jók vagyunk.

2023. máj. 9. 06:11
 12/28 anonim válasza:
59%
Vissza a jövőbe.
2023. máj. 9. 09:26
 13/28 A kérdező kommentje:
nem ertem ezt az eu-s szintezest, becsben elunk itt kb 50%al dragabb minden mint most magyarorszagon es itt dragul tovabb es angliaban, nemetben is... szoval azert nem olyan rossz ott pesten
2023. máj. 9. 11:50
 14/28 anonim ***** válasza:
45%

"nem ertem ezt az eu-s szintezest, becsben elunk itt kb 50%al dragabb minden mint most magyarorszagon es itt dragul tovabb es angliaban, nemetben is"

Aki olyat ír hogy a magyar árak EU-s szinten vannak azok életükben nem jártak külföldön, de még a saját falujuk községtábláját sem sűrűn hagyták el. Én Helsinkiben élek és SOKKAL drágább a megélhetés mint Magyarországon, egy sör 11€, éttermi vacsora 70€, albérlet 2200€, rezsi 400€. Persze orvosként a finn egészségügyben dolgozni így is jobban megéri, de olyat írni hogy a magyar árak európai szinten vannak nettó baromság. Sokkal olcsóbb Magyarországon az életvitel és a szolgáltatások árai mint nyugaton vagy a Skandináv országokban.

2023. máj. 9. 12:03
 15/28 A kérdező kommentje:
14es igy van. enis elkepedek amikor olvasom es sokszor avval jönnek de tobbet keresel kinnt, de nem. mostmar aranyban errol szo sincs.
2023. máj. 9. 12:06
 16/28 anonim ***** válasza:

Helsinkiben meg Stockholmban drágább, de ausztria/németo/franciao/olaszo/spanyolo.-i bolti árak jelenleg sokmindenben alatta vannak a magyarnak, miközben minőségben felette.

A szolgáltatasok ára másntészta, az tenyleg jóval drágább

2023. máj. 9. 12:37
 17/28 A kérdező kommentje:
16os...hol nezel arakat? pont most hasonlitottam ossze a lidl-t becsben a pestivel...egy kigyo uborka it 1 euro 45 akciosan...
2023. máj. 9. 12:41
 18/28 anonim ***** válasza:
63%

"szoval azert nem olyan rossz ott pesten"

Igazad van a bécsi fizetést Bp-en elkölteni egész jó story.

"Aki olyat ír hogy a magyar árak EU-s szinten vannak azok életükben nem jártak külföldön"

Igazad van, a finnek (és a nyugatiak) milliószámra migrálnak Magyarországra, hisz itt sokkal jobb. Amúőgy a sör és az éttermi vacsora nem a megélhetés része. Mindkettő luxus ( = simán lehet élni nélküle).

"Sokkal olcsóbb Magyarországon az életvitel"

"ez nettó baromság"

"de tobbet keresel kinnt, de nem. mostmar aranyban errol szo sincs"

Ha ez igaz lenne, akkor hazamenekülnél. Vagy tudatosan választod a "sokkal rosszabb" bécsi életet? :D :D :D

2023. máj. 9. 12:52
 19/28 A kérdező kommentje:
18as, igen tudatosan mert külföldön jartam mernökire es egy kukkot nemtudok magyarul a szakmamban. szoval igen, tudatosan elek becsben illetve nemetorszagban elötte hogy tudjak dolgozni
2023. máj. 9. 12:58
 20/28 anonim ***** válasza:

#17: hát nem tudom most mennyi a kígyóuborka, mert már nem is nézem meg, 7-800 Ft-okért árulták itthon.

Az almának kiloja 600-1200Ft a lidl/aldiban

2023. máj. 9. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!