Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Foxpost csomagfeladás szolgált...

Foxpost csomagfeladás szolgáltatón keresztüli fizetéssel?

Figyelt kérdés

Helo!

Az a helyzet, hogy még nem használtam Foxpostot így, ahogy leírták).

Árulok valamit, amit tőlem megvennének, de azt mondja a vevő kifizeti a foxpostnak, adjam meg az emailem és emailen keresztül le tudom bonyolítani a kifizetést meg hogy hova menjen a futár felvenni a csomagot háztól-házig.

Küldtek nekem egy emailt, de a feladó ügyfelek'FOXPOST-hu™, info7182012@icloud.com email címről, ami khm, hát elég gyanús. A weblap amit behoz az email linkje, az meg

[link] megint khm, érdekes.

Az a kérdésem, ez így mennyire átverés szerintetek?:D

2023. máj. 7. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Csalás. Nem kell bedőlni neki. Kuka.
2023. máj. 7. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, ment a jelentés meg a tiltás, köszi a megerősítést.
2023. máj. 7. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Kitalalom, ezzel az uzenettel kezdodott a beszelgetes?

“ Helló, még mindig eladó? FoxPost futárral is szállítható? Persze, minden költséget vállalok”

2023. máj. 7. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:

'Szia!!! Foxpost szállítás lehetséges? Hívok egy futárt a címére, és kifizetem a postaköltséget és az áru költségét. Önnek csak annyi a dolga, hogy átveszi a pénzt, és megvárja, amíg a futár megérkezik és becsomagolja az árut'

Természetesen szépen ugrált a tegezés és magázás közt, de nem csak ő, hanem a fake foxpost oldal leírása is. Legalább ezért jó a bonyolult magyar nyelv, a gugli fordító se tudja eldönteni hol mit hogyan :D

2023. máj. 7. 20:04
 5/5 anonim válasza:

Én is ideírom azt a szöveget, amivel egy cirillbetűs nevű hölgy megkeresett, csak hogy ne dőljön be neki senki:

"Szia, még mindig eladó? FoxPost futárral is szállítható? Persze, minden költséget vállalok."

Hiába írtam vissza, hogy nem akarom futárral feladni, tovább küldözgette az előre megírt szövegét. Küldtem neki egy sor röhögő smiley-t, jelentettem és letiltottam.

2023. nov. 1. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!