Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Bet365 alkalmazást honnan...

A Bet365 alkalmazást honnan tudom letölteni?

Figyelt kérdés
Androidos telefonom van, Galaxy S8, a Play áruházban nem találom. Pár éve nem fogadtam rajt, de most olvastam, hogy kell valami authenticator alkalmazás, de azt se tudom elképzelni hogy ez mobilon hogy működik, hogy olvassam be ugyanazzal a mobillal a QR kódot?! Azt olvastam ha leszedem az alkalmazást és nem a böngészőből játszom akkor nem kér ilyet, de azt meg sehol sem találom.
2023. máj. 2. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Az oldalon. A bet365 oldalan.
2023. máj. 3. 07:04
 2/3 anonim válasza:

Elvileg a mobilalkalmazásnál nem kell a QR kódozás.

Jelenleg sehonnan nem lehet letölteni szerintem, az oldalukon nyoma nincs az alkalmazásnak, google play-ről nem letölthető. Valami nagy kavarás van a cégnél és semmiről nem tájékoztatnak.

2023. máj. 7. 22:56
 3/3 anonim válasza:

előző vagyok

mobilról böngészőben kell megnyitni a bet365 oldalát be kell jelentkezni, 'összes bet365 alkalmazás' részhez görgetni és ott lehet letölteni a sport app-ot

app-al nem kell qr kódozni

asztali gépről továbbra se működik

2023. máj. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!