Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jogosult vagyok a postaköltség...

Jogosult vagyok a postaköltség visszatérítésére?

Figyelt kérdés
Nálunk is bezárták a kispostát, csomagautomatát kaptunk a faluba. Hét elején adtam fel bele egy küldeményt, 1 munkanapos kézbesítéssel. A pénteki nap déután a címzettel egyeztetve kerestünk rá a PN azonosítószámra, és döbbenten láttuk, hogy a küldemémy még el sem indult a feladó automatából. Kétségbeesetten kerestem a posta ügyfélszolgálatát, ahol ugyan megvígasztaltak, de végül közölték, hogy sajnálják, szoftverhiba miatt a csomag továbbítása csak a hosszúhétvége után kezdődhet meg. Szoftverhibára hivatkoztak, amiért a felvevő csomagszállító járatnak nem jelezte ki az automata a feladott csomagot. Végül a csomag kiszolgáltatását kértem. A hosszúhétvégen személyesen viszem el kocsival a levelem. Nagyon mérges vagyok.

2023. ápr. 29. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. ápr. 29. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Magyar királyi csigaposta: vacak szolgáltatás aranyáron.
2023. ápr. 29. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

"Jogosult vagyok a postaköltség visszatérítésére?"

Megpróbálkozhatsz vele panasz keretein belül.

2023. ápr. 30. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!