Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy cég a diákra vagy egy...

Egy cég a diákra vagy egy megváltozott munkaképességűre kap több támogatást?

Figyelt kérdés

Melyiket éri meg foglalkoztatni?

Olyan állásokat látok diákoknak, hogy ámulok és bámulok

Én megváltozott munkaképesságű vagyok.

2023. ápr. 28. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Diakra, nyomikra sokkal kevesebb tamogatast ad az allam
2023. ápr. 29. 06:48
 2/10 anonim ***** válasza:

"Olyan állásokat látok diákoknak, hogy ámulok és bámulok"

Mondanál példákat, légyszi?

2023. máj. 2. 16:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Példák:

[link]

[link]

[link]

[link]

Lehetne még sorolni. Ilyen egyszerű munka csak azért, hogy kedvezényeket kapjon egy cég.

2023. máj. 2. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Mesélj nekem légy szíves, hogy diákokra milyen támogatásokat kap bármilyen munkáltató is?
2023. máj. 3. 04:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, te most magadnak keresel munkát?

"Én megváltozott munkaképesságű vagyok."

Ez mit jelent pontosan?

2023. máj. 3. 07:25
 6/10 A kérdező kommentje:

4-es pontosan nem tudom, de oka van amiért nappalis diákokat keresnek. Diák munkerőközvetítőn keresztül kerülnek a diákok a céghez, biztos van valami ami miatt megéri a cégeknek foglalkoztatni diákot, jobban mint egy rendesen felvett munkást.

5-ös igen, mozgássérült vagyok. Levagyok százalékolva c1-re. De nem vagyok tolószékes és nem járok bottal. A lábam befordul meg nem bírom a nehéz fizikai munkát.

2023. máj. 3. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor miért a diákoknak szóló álláshirdetéseket böngészed? El tudod végezni azt a munkát amire őket keresik?

Én sem nézem a toronydaru-kezelő hirdetéseket, hiába keresnek 1 milliót havonta, mert egyrészt nincs meg hozzá a végzettségem, másrészt a képességem sem, mert nem jó a térlátásom és tériszonyom is van.

Emellett bankigazgatói állásokat sem nézek, hiába szimpatikus, hogy 1 millió eurót keresnek évente, de sem képzettségem, sem képességeim, sem gyakorlatom nincs hozzá.

Tehát szerintem te olyan hirdetéseket nézegetsz, amik nem neked szólnak.

2023. máj. 3. 15:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem azt böngészem de a sima hirdetések közé dobja.

Valaki dolgozik olyan közegben ahol ilyen kedvezményekkel foglalkoznak?

Könyvelők, hivatalnokok, bérszámfejtők. Mekkora a két kedvezmény között a különbség?

2023. máj. 3. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha recepciós, éjjeli őr, ilyen melókat nézel, ott nincs kemény fizikai munka és a recepciós munkákat irodaházban vagy portával rendelkező társasházakban is lehet végezni.
2023. máj. 3. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:

"4-es pontosan nem tudom, de oka van amiért nappalis diákokat keresnek. Diák munkerőközvetítőn keresztül kerülnek a diákok a céghez, "

Persze, hogy van. Nem kell velük munkaviszonyra szóló szerződést kötni, nincs gond azzal, ha nincs már szükség a munkájukra, stb.

A munkaerő közvetítő leveszi ezeket a terheket a munkáltatóról. Ha van más, aki cipelheti a nehéz csomagodat, miért ne cipeltetnéd vele? Ugyanezt teszi a munkáltató is. Ez az oka, semmi más...

2023. máj. 5. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!