Egy cég a diákra vagy egy megváltozott munkaképességűre kap több támogatást?
Melyiket éri meg foglalkoztatni?
Olyan állásokat látok diákoknak, hogy ámulok és bámulok
Én megváltozott munkaképesságű vagyok.
"Olyan állásokat látok diákoknak, hogy ámulok és bámulok"
Mondanál példákat, légyszi?
Kérdező, te most magadnak keresel munkát?
"Én megváltozott munkaképesságű vagyok."
Ez mit jelent pontosan?
4-es pontosan nem tudom, de oka van amiért nappalis diákokat keresnek. Diák munkerőközvetítőn keresztül kerülnek a diákok a céghez, biztos van valami ami miatt megéri a cégeknek foglalkoztatni diákot, jobban mint egy rendesen felvett munkást.
5-ös igen, mozgássérült vagyok. Levagyok százalékolva c1-re. De nem vagyok tolószékes és nem járok bottal. A lábam befordul meg nem bírom a nehéz fizikai munkát.
Akkor miért a diákoknak szóló álláshirdetéseket böngészed? El tudod végezni azt a munkát amire őket keresik?
Én sem nézem a toronydaru-kezelő hirdetéseket, hiába keresnek 1 milliót havonta, mert egyrészt nincs meg hozzá a végzettségem, másrészt a képességem sem, mert nem jó a térlátásom és tériszonyom is van.
Emellett bankigazgatói állásokat sem nézek, hiába szimpatikus, hogy 1 millió eurót keresnek évente, de sem képzettségem, sem képességeim, sem gyakorlatom nincs hozzá.
Tehát szerintem te olyan hirdetéseket nézegetsz, amik nem neked szólnak.
Nem azt böngészem de a sima hirdetések közé dobja.
Valaki dolgozik olyan közegben ahol ilyen kedvezményekkel foglalkoznak?
Könyvelők, hivatalnokok, bérszámfejtők. Mekkora a két kedvezmény között a különbség?
"4-es pontosan nem tudom, de oka van amiért nappalis diákokat keresnek. Diák munkerőközvetítőn keresztül kerülnek a diákok a céghez, "
Persze, hogy van. Nem kell velük munkaviszonyra szóló szerződést kötni, nincs gond azzal, ha nincs már szükség a munkájukra, stb.
A munkaerő közvetítő leveszi ezeket a terheket a munkáltatóról. Ha van más, aki cipelheti a nehéz csomagodat, miért ne cipeltetnéd vele? Ugyanezt teszi a munkáltató is. Ez az oka, semmi más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!