Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen létezik,hogy az apuka...

Ilyen létezik,hogy az apuka lemond a gyermektartásdij fizetésről?

Figyelt kérdés
Van egy 8 éves kisfiam,a volt páromtól, és sajnos nagyon régóta külön élünk. A gond az,hogy amit jelenleg kapok tartásdíjat az nagyon kevés (18.000 ft). Kiderult, hogy a gyermek asztmás,sajnos nem kapunk emelt családi pótlékot,most intézem a gyermek védelmet,hogy legalább az étkezése a suliban rendezve legyen közel 15.000 Ft. Havonta 5-6 ezer rá megy taneszkozokre,nem is ez a lényeg hanem az,hogy hallottam olyat,hogy az apuka mivel nem tud többet fizetni nincs fix munkahelye,így az állam fizetne esetleg többet? Ezt a keveset is döcogve fizeti. Van,hogy el is marad. Lemondani a gyermekről nem szeretne,viszont a kapcsolatuk nem jó.
2023. ápr. 26. 22:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Dolgozok,egyáltalán nem járok se fodrászhoz,se kormoshoz. Minden forintot próbálok beosztani ,két gyermekem van. Utálom az ilyet,amikor meg magyarázzák mit ne csináljak,közben azt se tudják ki vagyok,mi vagyok.. ez undorító. Egy rogadt kérdés tesz fel az ember,és már ki van osztva.
2023. ápr. 28. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!