Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az UPS futár tényleg nem adja...

Az UPS futár tényleg nem adja meg a futár számát?

Figyelt kérdés
Nem akarják megadni az UPS futár számát. Én még ilyet sehol nem tapasztaltam, még a sima postánál is működik ez. Ilyen tényleg létezik,vagy ez a futárcég csak "parodizál", és direkt ad ilyen szolgáltatást? Így honnan tudhatom melyik időközben jön a csomag?
2023. ápr. 26. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. ápr. 26. 04:33
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Mi ebben a paródia?

Akkor meg a futár, amikor a tracking szerint mennie kell

2023. ápr. 26. 08:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Kézbesítés a nap végéig... Ebből gyere ki..m

2023. ápr. 26. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Mit kell kijönni belőle? Adott napon megy, becsenget, felhív és kész.
2023. ápr. 26. 09:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom te munkanélküli vagy és ráérsz mindig.. Meg is látszik..
2023. ápr. 26. 09:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha utánajárnál trollkodás helyett, akkor láthatnád hogy az UPS még csak fel se hív. Nem hiába van ennyi panasz ellenük..
2023. ápr. 26. 09:20
 7/8 anonim válasza:

Ugyanezt tapasztalom kérdező, ha felhívod őket, akkor kérheted a telefonszám "leküldését" a diszpécsernek, aki átadja a futárnak (elvileg..). Gyakorlatban azt tapasztalom, hogy már tegnap előtt megérkezett a csomagom Vecsésre, az oldal szerint "A kézbesítés átütemezése igényelve. A csomag a jövőbeni kézbesítésig visszatartva.", én ilyet viszont nem igényeltem.

Nem tudnak semmit sem a csomagomról, elvileg ma hozná ki a futár, de az aktuális státusz "A kézbesítés dátumát a lehető leghamarabb közöljük.".

Neked azóta megérkezett már?

2023. ápr. 27. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Még mindig semmi:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Nem találják :D Állítólag vámolták, de már rég visszaküldte a NAV hogy a csomag rendben. Állításuk szerint nem is kellett volna vámolni mivel EU-EU csomag :D

2023. ápr. 27. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!