Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Legal team kft ( legal rest...

Legal team kft ( legal rest vagy mi ) hívogatnak, pedig nem tartozok senkinek semmivel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2napja hívogatni kezdett a legalteam kft és valami szöveget is küldtek a saját weboldalukon keresztül, azt kérik ha folytatni akarom az ügyem kattintsak a linkre és olvassam el. A saját weboldalukon keresztüli link.

NINCS SEMMILYEN TARTOZÁSOM SEMMI ÉS SENKI FELÉ

Be akarnak palizni?

Ti jártatok már így velük esetleg?

#Miez???
2023. ápr. 25. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer szintén hívogatott behajtó, meg mindenki.

Amikor hajnali 3-kor hívtak fel azzal, hogy egy tök random másik embert kerestek (az ötödik számról), akkor mondtam nekik, hogyha még egyszer keresnek feljelentem őket zaklatásért.

A nő akit kerestek az én elérhetőségemet adta meg. Egyszer meg valami anonim szokjunk le a cigiről klubból kerestek, hogy nem voltam náluk és nem fizettek tagdíjat. Háromszor beszéltük meg, hogy téves és háromszor hívott vissza.

2023. ápr. 25. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én mobilomat is hívták, de mivel nem volt nálam ezért megjelent a számuk a nemfogadott számok listáján. Ezt egy másik, vonalas telefonról hívtam vissza (mivel az nekem ingyen van) és megkérdeztem ki és miért keresett.

Erre ők -akikről kiderült, hogy valamiféle "legal team" tőlem kértek olyan adatokat (születési hely, idő) amit a bankok, biztosítók szoktak kérni beazonosításhoz. Miután nem volt hajlandó elárulni milyen ügyben keres és amúgy sincs semmilyen végrehajtás alatt álló problémám ezért nem azonosítottam be magam neki. Szerintem valami g..i adathalász csapat lehet.

2023. aug. 31. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Update:

Próbálkoztak egy idejig zaklattak különböző számokról hívogattak, aztán rá jöttek, hogy semmit nem érnek el és békén hagytak.

Nem szabad felvenni, leállni velük beszélni, adatokat megadni magunkról vagy megerősíteni, hogy ez a miénk e.

Furcsa címekről emailekkel is bombáztak.

Ez ment hetekig aztán feladták, gondolom tovább kutattak balekok után.

Ne hagyjátok felültetni magatokat.

2023. szept. 26. 02:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és én a szar kamu linkjüket sem nyitottam meg.
2023. szept. 26. 02:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem TÉNYLEG KRVA AGRESSZÍVAN HÍVOGATTAK NAPI TÖBBSZÖR KÜLÖN SZÁMOKRÓL
2023. szept. 26. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!