Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MediaMarktba hogyan lehet...

MediaMarktba hogyan lehet terméket visszavinni?

Figyelt kérdés

Eredetileg webáruházas/rendelős termék, de az eladó talált egyet ott helyben, így meg tudtam vásárolni. Éppen ezért nem volt kitéve termékminta sem.

Itthon kibontottam, és kiderült, hogy a termék felét vásároltam meg, a másikat külön meg kell még rendelnem. Ez a dobozon nem volt feltüntetve, sőt a terméket teljes egészében ábrázolják a képen, ami által megtévesztő, hogy nincs benne minden.

A webáruházban fel van tüntetve kisbetűkkel, hogy mit tartalmaz a doboz, de a boltban nem kaptam erről tájékoztatást.

Azt olvastam, hogy 3 napon belül, hibás termék esetében veszik csak vissza a boltban vásárolt termékeket. A 3 napon túl vagyok, bár a hibás szó egyébként sem igaz rá. Van bármi lehetőség, amit fel lehet hozni mentségemül? Nektek volt már, hogy visszaadták az árát?

2023. ápr. 24. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Pontosan mirol is van szo? Kizartnak tartom hogy a dobozon ne lett volna rajta hogy a termek mibol all ossze, logisztikailag is nonszensz ket csomagban kezelni egyazon termek ket osszetartozo reszet.
2023. ápr. 24. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
3 napig nem tűnt fel, hogy a termék fele hiányzik? Ez a történet alapból sántít. Legalább belinkelnéd, hogy miről van szó, mert ilyen termékről még nem hallottam, amit darabokban árulnak.
2023. ápr. 24. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
MM-ban nem szoktak annyira cicózni, érdemes megpróbálni.
2023. ápr. 24. 11:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem ezen van a lényeg, azért nem tértem ki rá, de ha már így belekérdeztek, egy automata szappanadagolóról van szó. A tartály részét a szappannal együtt kell megrendelni külön, és ráadásul nem újratölthetős, így újra és újra meg kell vásárolni a szappannal együtt a tartályt. Ha ezt tudom, hogy fél liter szappant 4 ezerért kell minden hónapban megvásárolnom, nyilván nem veszem meg a terméket.

A dobozon annyi van feltüntetve, hogy szappanadagoló, és elemet nem tartalmaz. Az nincs, hogy a tartályt a szappannal külön meg kell vásárolnom.

Azért nem tűnt fel 3 napig, mert ajándékba lett véve, és nem én bontottam ki a dobozt. Viszont 3 napon belül is csak hibás terméket lehet visszavinni elvileg.

Köszönöm a válaszokat, remélem, hogy jó fejek, és visszaveszik így is.

2023. ápr. 24. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szappanadagolo, de nem tartalmaz szappant hiszen olyat teszel bele amilyet akarsz. A szappan kulon csomagolasban erkezik, es ennyi.

Megprobalhatod visszavinni, a MM altalaban igyekszik a vevok kedvere tenni, de igazabol a te hibad hogy nem neztel utana mit vasarolsz.

2023. ápr. 24. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tehetek bele olyan szappant, amit szeretnék, mivel csak a felső részét, az elektronikát vásároltam meg, magát a tartályt, amibe tölteném a szappant, azt nem. Viszont ha meg is vásárolnám egyszer a tartályt, akkor sem tudok bele szappant tölteni, mivel úgy van megcsinálva a kialakítása, hogy gyárilag lehessen csak beletölteni. Szóval a készülék alsó részét újra és újra meg kell vásárolnom a szappan miatt.

Persze, felfogható úgy is, hogy az én hibám, meg felfogható úgy is, hogy nem kaptam meg a kellő tájékoztatást. Mivel nem volt mintatermék, a doboz képe alapján láttam csak, hogy mit fogok vásárolni. Az pedig szerintem teljes mértékben megtévesztő. És nem értem, hogy látatlanban vásárolni az üzletben egy terméket miért számít másnak, mintha online rendelném meg. Hiszen utóbbi esetében 14 napom van visszaküldeni, míg a boltban vásároltat elvileg egyáltalán nem veszik vissza.

Köszönöm a választ, örülök, hogy neked is pozitív tapasztalatod van velük, remélem sikerrel járok.

2023. ápr. 24. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Egyébként most újból a kezembe került, és nem azért, hogy bizonygassam magam, de ennyi van ráírva a dobozra:

Package Contents: Soap dispenser, user manual. (Csomag tartalmaz: szappanadagoló, használati útmutató.)

The hand soap is not included. (Szappant nem tartalmaz.)

Battery type is not included. (Elemet nem tartalmaz.)

Ebből számomra nem derül ki, hogy a tartály külön van kezelve és nem a csomag része.

2023. ápr. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!