Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bet365-nél az új fiókokkal...

Bet365-nél az új fiókokkal rendelkezők hogy oldják meg a ki-és befizetéseket?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szeretnék megkérni ismerősöket, hogy had fogadjak az ő fiókjukról, amit frissen regisztrálnék nekik, de én használnám, mert engem már régebben korlátoztak, szóval nem tudok ott fogadni. Viszont az újaknak nincs már Skrill be-és kifizetési lehetőség, csak bankkártyás meg Paysafecard. Hogy oldjam ezt meg? Nem kérhetek meg egy ismerőst sem hogy miattam akár a NAV látókörébe kerüljön be és kifizetéseknél (tudtommal itthon csak a Tippmixpro legális), meg azt se szeretném ha esetleg valamelyik nem adná oda a pénzt, amit kikérek. Nem tudom milyen most az oldal, gondolom befizetésnél átirányít egy fizető oldalra, mint ahogy a Tippmixpro is, viszont kifizetésnél a Pronál meg kell adni a kártyára írt nevet és a többi dolgot, a névben gondolom nem hazudhatok, mert akkor elveszhet útközben a pénz, ha a saját kártyám adom meg, de más névvel.
2023. ápr. 21. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
1xü: használj legális szerencsejátékot
2023. ápr. 21. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
A bet365 meg a többi is legális. Pl Unibet. Ha nem 10 milliókat veszel ki vagy annál is többet senkit nem érdekel hogy utal ki neked a bet. Én 3 éve rendszeresen havi 50-100K-t utalok ki, soha nem jelzett a NAV emiatt. Amúgy is, a NAV továbbra se látja senki bankszámláját. Max a bankok látja hogy honnan jutsz pénzhez.
2023. ápr. 21. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Sehogy sem tudod kijatszani csak ugy ha o befizet a sajat bankkartyajaval amit te kifizetsz neki, majd lekeri a sajat bankszámlájára amit kifizet neked. Bizalmi alapon.

Pont miattad lett ilyen a rendszer es szuntettek be a skrillt es tarsair es jott az authenticator.

2023. ápr. 24. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!