Olvastam, ha nincs meg a 365 napom, de befizetem a fennmaradó időre a TB-t, akkor igényelhetek GYED-et. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Itt olvastam GYED TGYÁS-ról:
Tudom, ez nem ezévi, de a szabályok gondolom azonosak, csak a 180 nap változott 365re.
2010. okt. 9. 00:13
1/3 anonim válasza:
Rosszul gondolod, mert változtak a jogszabályok. Már nem lehet megállapodást kötni a TB-re.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, meg meg sem éri, mert nagyon sok ha kifizeted magad után a járulékokat!
3/3 anonim válasza:
nem teljesen megváltoztak a szabályok.
és igazándiból a 365 nap sem 365 hanem + 180, ha a baba két éves koráig otthon akarsz maradni.
Annyit tehetsz, hogy kérsz valakit jelentsen be a fennmaradó időre, de havi 100-as befektetés és nem biztos megéri, mondjuk attól függ mennyi hiányzik. De most már erre is nagyon figyelnek. A barátnőmnél dolgozott egy csaj (valóban, nem a terhesség miatt) azt is megkérdezték tőlük, milyen színűek a falak az irodában, kihallgatásszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!