Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postán levélben küldtetek már...

Postán levélben küldtetek már pénzt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja. kb. 15 éve 500 Ft-ot. Levél megérkezett, a pénz nem.

Csakis rózsaszín csekken küldjed, van némi feladási díja, de tutira megérkezik. (és ha mégsem, a feladóvevénnyel tudsz reklamálni).

2010. okt. 8. 22:18
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A Te pénzedet viszont sajnálom..

2010. okt. 8. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Szívesen. :) Tanulópénz volt.. akkor ez elég sok pénz volt.
2010. okt. 8. 22:28
 4/14 A kérdező kommentje:

Na igen.Átvilágították lehet,úgy szúrták ki,vagy nem tudom.Elsőbbségivel feladott levelem(nem pénz) nemrég nekem is elveszett.

Kíváncsi voltam,hogy ha pénzt küld valaki,kiszúrják-e a postán.

Köszi.

2010. okt. 8. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiszúrják igen. :( Nem szabad borítékban küldeni még a legkisebb címletet sem. :(
2010. okt. 8. 22:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

borítékban A4-es papírba belezárva küldtem 5e Ft-ot elsőbbségivel ajánlottan.

megérkezett. én vállaltam a kockázatot, ettő lfüggetlenül nem ajánlott nagy pénzt levélben küldeni, főleg úgy, hogy nem ajánlott.

ha ajánlott, akkor később számon tudod kérni, h miért nem érkezett meg, ha elveszett, akkor talán kártérítenek is, csak ugyebár a levél hivatalosan nem fog 5e Ft-ot érni, hiába volt benne annyi pénz.

2010. okt. 8. 23:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. okt. 8. 23:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 1000 ft-t. Én is egy A4es papírba csomagoltam. A pénz megérkezett.
2010. okt. 9. 08:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Sokszor küldtem, és mindig megérkezett.

Ettől függetlenül, csak akkor csinálj ilyesmit, ha nem rendit meg hogy ellopják. Mert ha elveszik, sehol nem reklamálhatsz.

2010. okt. 9. 09:34
 10/14 anonim ***** válasza:
a posta szabályzata tiltja a borítékban való pénzküldést, nem mellesleg rózsaszín postai csekken tuti odaér és pár száz forinttal kell többet fizetni érte...
2010. okt. 9. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!