Hogy lehet regisztációt törölni a Magyar Államkincstárnál?
Így van az, ha ebben a szegény országban, ahol "nincs az embereknek pénzük", hirtelen milliók akarják ezermilliárdokkal megsegíteni a kormányt.
(Ahelyett, hogy nekiállnának tanulni a pénzügyekről, egyre profibbá válni a befektetések témakörében, s minimum duplaannyit profitálni, mint amennyi alamizsnát ad az állam az állampapírra.)
hatos, azt a vak is lát(hat)ja, hogy nem a négyes voltál.
A négyes ugyanis én vagyok, s véletlenül sem ajánlanám a kriptót senkinek, max csak akkor, ha van minimum 100millás portfoliód, s akkor is csak max. 5% (kockázati tőke) erejéig. Túl kockázatos ugyanis, a kriptó jelenleg csupán spekulációs eszköz, a lehető legkockázatosabb spekuláción kívül semmilyen más funkciója, értéke nincs.
Én sokkal konzervatívabb befektető/trader vagyok, nálam a megfelelő biztonság és a magas hozam kettős kombinációja a nyerő, ezért egyáltalán nincs kriptóm.
Ellenben van sok-sok részvényem (több száz), s daytradelek, skalpolok forexen. Utóbbi egyrészt a cashflow miatt kell, a hozama kisebb részben "kenyérre" kell (meg repjegyre-szállodára, sokat utazom), nagyobb részben megy át a részvény-portfolióba, másrészt én elég pörgős típus vagyok, engem az nem elégít ki, hogy beteszek párszázmillát részvényekbe, s várok. Nekem szükségem van a napi tevékenységekre is, ehhez kell pl. a daytrade/skalp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!