Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet regisztációt...

Hogy lehet regisztációt törölni a Magyar Államkincstárnál?

Figyelt kérdés
3 hete regisztráltam az ügyfélkapun keresztül a MÁK-ra, megkaptam a nyugtát hogy beérkezett jó volt, várjak türelemmel. Nem jött semmi azóta. Arra gondoltam, hogy akkor valószínűleg elutasították csak nem küldenek semmit, ezért arra gondoltam, hogy újra regisztrálok. Előbb viszont szeretném ha lezárulna az előző regisztrációm. Várjak tovább vagy csináljam újra a regisztrációt?

2023. ápr. 17. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Telefonálj be, hogy mi a helyzet az előzővel.
2023. ápr. 17. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Beállítások --> regisztráció törtlése
2023. ápr. 17. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokan regisztrálnak így, és kevés az ember, ezért hetekig húzódhat. Durva, de ez van. Be kellett volna menni személyesen, igaz hogy várni kell a sorodra, de ott helyben megcsinálnak mindent.
2023. ápr. 17. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
7%

Így van az, ha ebben a szegény országban, ahol "nincs az embereknek pénzük", hirtelen milliók akarják ezermilliárdokkal megsegíteni a kormányt.

(Ahelyett, hogy nekiállnának tanulni a pénzügyekről, egyre profibbá válni a befektetések témakörében, s minimum duplaannyit profitálni, mint amennyi alamizsnát ad az állam az állampapírra.)

2023. ápr. 17. 13:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazad van 4-es. 2023-as PMÁP csábított el, 2 milliót akartam volna berakni. A kalkulátor szerint 20,000-ret kerestem volna vele havonta. Amennyiben ez a regisztráció nem valósul meg, akkor fogom ezt az összeget azt megy a többihez egy másik befektetésbe. Te mit javasolsz? Milyen irányba menjek el?
2023. ápr. 17. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Crypto-t javaslom. 4-es voltam.
2023. ápr. 17. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:

hatos, azt a vak is lát(hat)ja, hogy nem a négyes voltál.

A négyes ugyanis én vagyok, s véletlenül sem ajánlanám a kriptót senkinek, max csak akkor, ha van minimum 100millás portfoliód, s akkor is csak max. 5% (kockázati tőke) erejéig. Túl kockázatos ugyanis, a kriptó jelenleg csupán spekulációs eszköz, a lehető legkockázatosabb spekuláción kívül semmilyen más funkciója, értéke nincs.

Én sokkal konzervatívabb befektető/trader vagyok, nálam a megfelelő biztonság és a magas hozam kettős kombinációja a nyerő, ezért egyáltalán nincs kriptóm.

Ellenben van sok-sok részvényem (több száz), s daytradelek, skalpolok forexen. Utóbbi egyrészt a cashflow miatt kell, a hozama kisebb részben "kenyérre" kell (meg repjegyre-szállodára, sokat utazom), nagyobb részben megy át a részvény-portfolióba, másrészt én elég pörgős típus vagyok, engem az nem elégít ki, hogy beteszek párszázmillát részvényekbe, s várok. Nekem szükségem van a napi tevékenységekre is, ehhez kell pl. a daytrade/skalp.

2023. ápr. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!