Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sms lottón hogy van a kifizetés?

Sms lottón hogy van a kifizetés?

Figyelt kérdés
tegnap a telekom mobilvásàrlás alkalmazáson adtam fel ötöslottót,és lett egy 2-es találatom. az alkalmazásban ott van bekarikázva a 2 találat,de nem jött róla semmi értesítés,és nem is találok semmit,hogy hogy van a kifizetés.
2023. ápr. 16. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:
A lottó alkalmazásban megadod a bankszámlaszámod és kéred a kifizetést.
2023. ápr. 16. 09:03
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi,most jött 2 perce az sms,hogy küldjem el a nevem és a bankszámlaszàmom a kifizetéshez. azt mem tudod,hogy pl egy milliós,vagy ne adj isten főnyeremény esetén hogy működik a kifizetés?mennyire megbízható ez a telekomos sms lottó?én elég bizalmatlan vagyok vele kapcsolatban,de jelenleg csak îgy tudom feladni munka miatt.
2023. ápr. 16. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagynyereményél ugyanaz a folyamat, bárhogy adod fel a szelvényt. Le van írva a honlapon.
2023. ápr. 16. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Most akkor app vagy SMS?

Én SMS-ben szoktam feladni, első alkalommal, amikor nyertem vissza kellett küldeni SMS-ben a számlaszámom, azóta mindig arra utalnak kérdés nélkül, ha nyeremény van.

2023. ápr. 16. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:
a telekom mobilvásárlás alkalmazásban jelölöm be a számokat,és a 1756-os számra kell elküldeni. nekem is jött ma az sms,hogy küldjem el a nevem és a számlaszámom.
2023. ápr. 16. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!