Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg annyira rossz az...

Tényleg annyira rossz az Esztergomi Suzuki gyár? Nőként mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 20:35
 1/7 anonim válasza:
84%

Ha még aktuális a kérdésed, személyes véleményem hogy igen nagyon rossz!

Én egy álláshirdetést láttam fb-on, jó lehetőségnek tűnt és a párommal úgy voltunk miért ne.mi nagyon messziről mentünk, és a tájékoztatón teljesen más hangzott el mint amit ígértek.haza jöttünk nekünk mar így nem érte meg maga a munkáról nem tudok nyilatkozni mert odáig nem jutottunk el,viszont emberszámba nemigen veszik az embereket a saját meglátásom szerint.lehet valakinek tetszik és szereti valakinek oedig nem.

2023. máj. 1. 21:07
 2/7 anonim válasza:
100%
Annyival meg kiegeszitenem,hogy egy csajszi intezi a munkat,ingyen ebed a gyarban,paroknak kulon szoba es furdo stb, aztan mikor odaertunk mondtak hogy kulon szobaba 2 par kozos furdovel kozos konyhaval.hat mindenki dontse el maga,hogy szeretne e 2 idegennel kozoskodni a mosdon is mikor nem is ismered oket..az ingyenes egyszeri etkezes a gyarban az 2500 forint naponta,es a havi fizetes sem annyi,mint ahogy a csajszi mondta meg olvastuk..szoval nekem ebbol ez az 1 nap tajekoztato eleg is volt,messzirol mentunk es rohadtul nem erre szamitottunk nagy csalodas volt az egesz ezek alapjan szerintem maga a gyar sem lehet kulonb.
2023. máj. 1. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ma azt olvastam jelenleg ferfiakat keresnek, max parokat.

De erdekelnek tovabbi tapasztalatok engem is. A fizetes miatt mennek. Netto 320ezer, ..egyedul mennek nokent. 🫣 ott is laknek szallason. 😔

2023. máj. 3. 20:45
 4/7 anonim válasza:
100%

Ne menj! Össze vissza vonnak mindent le nem kapsz ki annyit amennyit igergetnek.

Egyedul nokent pedig foleg ne,a szallo televan eleg fura alakokkal es kitudja kikkel raknak egy szobaba

Erre a munkara nem embereket hanem robotokat keresnek

2023. máj. 4. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miert tartunk itt 2023ban?
2023. máj. 4. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ide jelentkeztem nőként. Könnyű bekerülni? Nagyon kellene a pénz
2023. máj. 17. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek inkább külföldre.
2023. júl. 1. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!