Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik volt a legjobb diákmunk...

Melyik volt a legjobb diákmunka ahol dolgoztatok?

Figyelt kérdés
Ahol a társaság fiatalos volt és rengeteg barátot szereztetek.
2023. ápr. 6. 20:34
 1/3 Metionin ***** válasza:
A legjobb helyen egyedül dolgoztam, egészségügyi adatokat kellett digitalizálni. Ahol a társaság volt jó, az egy nyomda volt, ahol éjszakánként dolgoztam, 3 évet húztam le ott.
2023. ápr. 6. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Kertész mellett dolgoztam segédként. Imádtam. Rugalmas volt a kertész és úgy ütemezte a munkákat ahol kellett segítség, hogy tudjak menni egyetem mellett. Nagyon jófej volt, jól fizetett, gyönyörű kertekben dolgoztam. Cserébe fárasztó volt de nagyon kellemes emlék.
2023. ápr. 6. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Starbucksban voltam barista, minden kollégám nagyon jófej volt, remek hangulatban teltek a munkanapok, tök jókat beszélgettünk, maga a meló sem volt túl bonyolult. Végül a kiállhatatlan főnököm miatt hagytam ott, aki miatt gyomorgörccsel kellett gyakran bemenni :(
2023. ápr. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!