Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van erre lehetőség Budapesten?

Van erre lehetőség Budapesten?

Figyelt kérdés

Olyan hely ahol lehet fürödni és aludni hétköznap, de nincs más szolgáltatás. Esetleg olyan hely, ahol letudok zuhanyozni és ennyi?

Bővebben:

Arra gondoltam hogy ha van ilyen lehetőség, akkor akár egy 6 órás munka is megoldható lenne a jelenlegi 8 órás mellett. Az ingázás óriási időveszteséget okoz, amit akar hasznosan is eltölthetnék...

#szállás #Zuhanyzási lehetőség
2023. ápr. 5. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vállalj olyan munkát, ami homeoffice és akkor megspórolod az ingázást.
2023. ápr. 5. 11:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Fürödni és aludni - motel, apartman

Csak fürödni - vegyél bérletet egy konditerembe vagy uszodába.

2023. ápr. 5. 11:18
 3/12 A kérdező kommentje:

Homeoffice-ra egyenlőre nincs lehetőségem, ha lenne itthon nem feltétlen van meg a körülmény a normális munkavégzéshez.

Viszont a jelenlegi munkámmal nem keresek annyit, ami 5 éven belül kéne a céljaimhoz, úgymond beszeretném hozni a lemaradásom és ehhez két dolgot tudok beáldozni: az ingázást, vagy az alvást.

2023. ápr. 5. 11:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Zuhanyzsásra tudom ajánlani a Hősök tere környékén a Városligetben lévő nyilvános vécét. Ott elég olcsón van iszonyat kulturált vécé és zuhanyzó is (föld alatt).

Vannak hajléktalan szállók, de azok általában kegyetlenek.

Esetleg próbálj egy szobát vagy egy ágyat bérelni valakinél.

2023. ápr. 5. 11:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Lehetséges kihozni egy ilyen zuhany-alvóhely párosítást 2.000Ft/éjszakából maximum?
2023. ápr. 5. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Talán. De ne remélj jó dologra! Esetleg Hős u.-i lakásban kérhetsz egy ágyat valami lakótól. Lehet, hogy meg vannak annyira szorulva, hogy havi 60 ezer kihozná őket a csávából, és ezért belemennek. De semmilyen cuccomat nem merném ott hagyni, szinte még egy váltás ruhát se, szóval hátizsák. És hát a környék se a legbiztonságosabb, meg a nyugodt alvás se garantált, tudja a fene, elég hírhedt környék.

De tegyél fel hirdetést, és hátha jelentkezik valaki, ha szerencséd van még ennél egy fokkal jobb helyről is. De akkor tényleg tisztázni kell, hogy pl. nincs igényed konyha használatra se, nem akarsz a hűtőben tárolni semmit...

2023. ápr. 5. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehetséges. Voltam ilyen átutazóban, 3-4 éve és sokagyas szobákban béreltem 1 ágyat. Már akkor is nehéz volt 2000 körülit találni
2023. ápr. 5. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért akad valami: [link]

80E+rezsi 20 nm. Viszont két személyre. Elosztva ez kb. 60E szerintem, és van konyha is, plusz jó környék.

2023. ápr. 5. 13:21
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm, ez nagyon korrekt hirdetés.
2023. ápr. 5. 13:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk, nem lepődnék meg rajta, ha lecsaptak volna már rá, és még sok máson se. Bizonyára van kaució is.

Láttam valahol 60+15 fix rezsiért is kifejezetten egy főre lakásrészt.

2023. ápr. 5. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!