Mennyi munkanélküli segélyt kapnék?
Figyelt kérdés
lassan 11 éve dolgozom konyhán az egyik korházban. sosem voltam még munkanélkülin, csak régen mikor megszülettek a gyerekeim. fél évre szeretnék munka nélkülire menni, mert azalatt az idő alatt megműttetném a lábam, és közben tudnék keresni magamnak másik munkát, mert ez ahol most vagyok, már nagyon megeröltető, az egészségem ráment...én hagynám ott a munkahelyemet.2010. okt. 7. 23:14
1/1 anonim válasza:
Ha te mondasz fel, akkor 90 napig nem kaphatsz munkanélküli ellátást.
Amúgy az utolsó 4 évet nézik, hogy hány nap munkaviszonyod volt ezalatt. Ezt kell elosztani öttel, annyi ideig jár az álláskeresési járadék. Az összege attól függ, hogy mennyi volt a kereseted. A www.afsz.hu oldalon megnézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!