Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki segítene PayPal-lal...

Valaki segítene PayPal-lal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Évek óta gondolkodom rajta, de félek tőle. Ma végül regisztráltam, de nem tudom, most hogyan tovább.

Jelenleg ott tartok, hogy megjött a visszaigazoló mail, és vissza is igazoltam.

Mindig azt hittem, hogy meg kell majd adni a bankszámlám adatait (ezért félek tőle) de nem kéri. Akkor mégse kell?

Most már tudnék is pénzt fogadni? Ezt a fél mondatot itt a gyk.-n csíptem el:

"(...)kiválaszthatod hogy bankkártyán, számlán, vagy csekken keresztül szeretnéd levenni. A rendszer nagyon biztonságos."

Akkor úgy is tudom használni, hogy nem adok meg bankszámla adatokat, mert küldik a beérkezett pénzt csekken is?

És még valami, ami most nagyon fontos: Mi az, hogy PayPal cím? Hol tudnám megnézni a PayPal címem? Egy oldal ezt kéri tőlem, de egyáltalán nem tudok eligazodni a PayPal-on.

Nagyon hálás lennék, ha valaki rendet tenne a fejemben az egész PayPal dologgal kapcsolatban.

2010. okt. 7. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:

paypal cím= e-mail cím, amivel beregeltél.

csekkről nem tudok nyilatkozni, én netes bankszámlát használok külön erre, 400 froncsit levonnak az egyenlegből amikor regisztrálod, és majd a számlakivonatodon lévő kód begépelése után visszaadják. Ez ilyen biztonsági cucc.

2010. okt. 7. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
kártyaadataid kéne megadni, de megoldható úgy is ha utalsz nekik...csekken nem kapsz semmit
2010. okt. 8. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell félni, mert biztonságosabb bármelyik hazai banknál:P
2010. okt. 8. 13:19
 4/4 A kérdező kommentje:
és hol lehet megadni a kártyaadatokat?
2010. okt. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!