Valaki segítene PayPal-lal kapcsolatban?
Évek óta gondolkodom rajta, de félek tőle. Ma végül regisztráltam, de nem tudom, most hogyan tovább.
Jelenleg ott tartok, hogy megjött a visszaigazoló mail, és vissza is igazoltam.
Mindig azt hittem, hogy meg kell majd adni a bankszámlám adatait (ezért félek tőle) de nem kéri. Akkor mégse kell?
Most már tudnék is pénzt fogadni? Ezt a fél mondatot itt a gyk.-n csíptem el:
"(...)kiválaszthatod hogy bankkártyán, számlán, vagy csekken keresztül szeretnéd levenni. A rendszer nagyon biztonságos."
Akkor úgy is tudom használni, hogy nem adok meg bankszámla adatokat, mert küldik a beérkezett pénzt csekken is?
És még valami, ami most nagyon fontos: Mi az, hogy PayPal cím? Hol tudnám megnézni a PayPal címem? Egy oldal ezt kéri tőlem, de egyáltalán nem tudok eligazodni a PayPal-on.
Nagyon hálás lennék, ha valaki rendet tenne a fejemben az egész PayPal dologgal kapcsolatban.
paypal cím= e-mail cím, amivel beregeltél.
csekkről nem tudok nyilatkozni, én netes bankszámlát használok külön erre, 400 froncsit levonnak az egyenlegből amikor regisztrálod, és majd a számlakivonatodon lévő kód begépelése után visszaadják. Ez ilyen biztonsági cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!