Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet deaktiválni egy...

Hogyan lehet deaktiválni egy kupont DM applikációban?

Figyelt kérdés

Rendelni szeretnék a DM-ből pelenkát, egyéb háztartási dolgokat a bónusz napokon. Emellé van még egy végösszegi 10X-es kuponom is, ami elvileg összevonható. Ezt beaktiváltam már, és mellé még egy márkatermékes kupont is, ami viszont nem vonható össze a végösszegi kuponokkal. Appban és neten sem tudom deaktiválni a kupont. Boltban esetleg tudják deaktiválni? Vagy ha ott vásárolok a márkatermékből, tudnak olyat, hogy nem használom fel a már aktív 10X-es kupont? Gondolom ha használom a márkatermékes kupont, akkor kikerül az aktív kuponok közül...

Régebben lehetett aktiválni-deaktiválni, nem is értem ezt miért csinálták...

#dmbaby #dmkupon #dmkupondeaktiválás
2023. ápr. 2. 12:20
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
És ez hogy sikerült a gyerekvállalás kategóriába?
2023. ápr. 2. 12:28
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, véletlen volt... elég lett volna hogy jelented hogy rossz kategóriába került, nem kell még megjegyzéseket is tenni mellé...
2023. ápr. 2. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!