Rátaláltam egy oldalra, a 10forintért.hu-ra. Itt ha licitálok, akkor is kell fizetnem mondjuk 20000Ft-ot, amennyit felajánlottam, ha nem is nyertem?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor kell kifizetni az összeget, ha nyerek, és én viszem a terméket.2010. okt. 7. 18:11
1/2 anonim válasza:
Igen, de: minden licit pénzbe kerül, ha nem is lesz a tied akkor is fizethetsz.
Ezt olvasd el:
2/2 anonim válasza:
Kamu az egész! Miért?
Nézd meg a három alábbi oldalt:
Észrevetted, hogy: (?)
1. Mindegyik oldalon (országban) UGYANAKKOR, UGYANAZ a felhasználó, UGYANAZT a terméket nyeri meg.
(és ugyanazt írja mindenki a chatbe, csak más nyelven - érdekes..)
2. a regisztrált felhasználónevek egyike se kezdődik nagybetűvel, mindegyik úgy néz ki, mintha egy ember kreálta volna. (egyszerű rövid szavak, néha néha számok a felh.név után)
3. Kamu az egész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!