A paysafecard működik nektek?
Akarok pénzt feltölteni paysafecardra de sok olyan régi kommentet olvastam miszerint nem működik és hogy nem biztonságos. Van esetleg valaki ami mostanság szokta használni? Ha igen, mi a tapasztalata?
Lenne még kérdésem, ha postán szeretnék feltölteni akkor csak odamondom a postásnak hogy mennyit szeretnék rá feltölteni kifizetem, és akkor kapom azt a számkódot?
Számkódot utána hogy tudom felhasználni?
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdésed, én pl másfél éve folyamatosan használom és semmi probléma nem volt vele. Sportfogadással kapcsolatos oldalakat nem enged a bankom/kártyám így paysafe-et vettem és azzal töltöttem fel az egyenlegem, befizetés és a kifizetés is simán ment minden ilyen oldalon. Paysafe-ről skrillen keresztül tudtam kivenni a pénzt, igaz az levon 5%-ot az összegből,de utána simán át tudtam saját számlára utalni.
Benzinkúton is tudsz venni, amúgy igen úgy működik a kód vásárlás ahogy mondtad :) Mondod az összeget, kifizeted, adja a papírt, feltöltöd. (paysafe appon belül "add money" - vagy beírod a kódot, vagy scaneled a QR kódot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!