Mennyi időt illik gondolkodni, hogy elfogadok-e egy állást?
Interjúra megyek, ott fog kiderülni számomra is, hogy megfelelnek-e a feltételek, nem csak nekik derül ki, hogy én megfelelek-e. Mégis mindig a munkaadói oldal hivására kell várni a munkavállalónak, ők meg rendszerint úgy veszik, hogy akkor nekem már biztos jó.
Nekem viszont van 2 megbízási szerződéses állásom, azokat szeretném megtartani, plusz képzésre járok, tehát pl. sok múlik azon, hogy munkaidőben mennyire rugalmasak. Emellett nyilván nem 1 helyre megyek interjúra, tehát én is kalkulálok, hogy hol lenne a legjobb nekem.
Nos, a kérdés, hogy ha hívnak, hogy engem választottak, munkavállalóként mennyi gondolkodási időt kérhetek, hogy én is őket választom-e?
1-3 nap bőven reális átgondolni.
Másik pályázatokat, meg egyéb melókat lezongorázni már nyilván nem. De ezeket tisztázni kell már az interjún is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!