Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lottoland.eu átverés?

Lottoland.eu átverés?

Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 09:27
 1/10 A kérdező kommentje:

Hogy számolják az árfolyamokat? Néztem most a héten az Eurojackpoton 65 M euro a nyeremény, a lottoland.eu oldalon ez hogy jön ki 41 milliárd Ft-ra? Náluk 630 Ft 1 euro?

Szerencsejáték oldalán 25 milliárd Ft a nyeremény

2023. márc. 24. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy brutto 65m euro amit az szrt eleve nettokent kozol, mert ok csak a nettot fizetik?
2023. márc. 24. 10:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagyis a lottoland kozol bruttot
2023. márc. 24. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem tök mindegy mennyit fizet, kérdező, ha hangyapikulányi esélyed sincs megnyerni? :D
2023. márc. 24. 20:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Ugyanannyi eselyem van mint barki masnak
2023. márc. 24. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Igen. Erről beszéltem. :D
2023. márc. 24. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk 1 a 104 millióhoz az esélyed. Oszd el a főnyereményt az esélyeddel és megtudod mennyi a nyereményed várható értéke...

De volt már magyar nyertes, nem is egy, úgyhogy hajrá! Csak akkor biztos, hogy nem nyersz, ha meg sem próbálod!

2023. márc. 24. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Ilyet talaltam

Minden jackpot becslések és a deviza ingadozásainak van kitéve. * Az 1. szintű győztes fogadásokat az amerikai Powerball és az amerikai MegaMillions esetében 30 éves járadékként vagy kedvezményes egész összegként fizetik ki a Lottoland választásán, és az 1–3. szintet szintén 38% -kal csökkentik az általános szerződési feltételek szerint. A SuperEnalotto fogadásának nyertes 1–3. szintje 20% -kal csökken az általános szerződési feltételek szerint.

Egy magyar nyelvu, máltai ceg csinálja, normális gibraltari? vagy maltai? liszensszel.

Tehat teljesen megbizhato oldal.

2023. márc. 25. 08:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ez a lottoland, de mivel a lottókat nem náluk húzzák azt tudom elképzelni, hogy egyfajta "kollektív játék" lehet.

Olvasd el az apróbetűket, hogy ne érjen meglepetés.

2023. márc. 25. 08:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Lottoland az egy külön lottozó, semmi köze eurojackpothoz. Ha megnyered a lottoland féle eurojackpotot, akkor lottolandtól fogod megkapni a pénzt, nem az eredeti eurojackpot cégtől.
2023. máj. 13. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!