Spanyolba hogy lehet pénzt küldeni valakinek az országunkból?
Nem igazán csináltam még ilyet, a másik fél kimenekült magyar.
Sepreget egy bódé mellett, stb, de küldeni szeretnék most neki pénzt.
Mivel nem csináltam még ilyet, nem tudom.
Utalással
Vagy sehogy, mivel tuti csalás
Utalásba az a gáz, hogy nem nincs bankkártyája.
De közben ezt találtam, ezzel megoldható szerinted?
Köszi
Meg
De miért akarsz egy vadidegennek pénzt küldeni?
Ez általában fordítva szokott lenni, hogy a nyugat-európai magyarok küldenek haza pénzt. Vagy Spanyolországban mégsem olyan napfényes a megélhetés, mint a filmekben?
Western Unionnal a terroristák szoktak pénzt küldeni, azt felejtsd el. Bemegy egy spanyol bankfiókba és nyit európai IBAN-os bankszámlát. Vagy van még Revolut, Paypal, Wise egyéb virtuális számlák.
"Western Unionnal a terroristák szoktak pénzt küldeni, azt felejtsd el."
Igen! Tök logikus, hogy a WU több ezer irodát tart fenn, csak azért, hogy kizárólag terroristák küldözgessenek pénzt, és ezt mellesleg a hatóságok is hagyják.
(WU-al tipikusan harmadik világba szoktak pénzt küldeni, afrikába, ázsia belsejébe, ahol az az egyetlen normális pénzküldési lehetőség, semmi más nincs)
Amúgy nem kell bemenni sem spanyol bankfiókba, egy revolutos számlát 2 perc alatt nyit online, és máris lesz IBAN-ja.
:)
Igen, ha nyugat európai magyar lenne, bizonyára így lenne, de egy 39 éves emberről van szó, akit elég hamar az utcára tett az anyja, és kb 17 éves tudata van, legalábbis ahogy beszél az jön le'.
Rohadtul félt az utcán, elég hamar piával oldotta ezt sokáig, rászokott.
Egyszer találkoztam vele, akkor mondta ezeket, bevittem egy addiktológiára, akkor még volt akut-addikt, aztán most rámírt hogy kint van, valami odút akar ott fabrikálni magának.
Kaja-ruha-"rezsi" szempontjából "jól" él, legalábbis az itteni helyzetéhez képest, de aztán gondoltam lapáthoz, ásóhoz, stb, hogy ott valamit tákoljon kell egy minimális pénz. Szerintem ott ahol sepreget is csak kaját kap.
Nem volt semmilyen kérés az üzenetben, meg mondtam is neki hogy most elég nehéz mindenkinek itthon is, finoman szólva.
De írtam neki hogy ha tudok, küldök majd ebbe a projectbe' :), egy keveset.
Fingom nem volt hogy kell, ezért kérdeztem.
Köszönöm a válaszokat!
Ó, a spanyol városok tele vannak ilyen kábszis junkiekkal akik betörnek mások lakásába és elfoglalják azt. Inkább add egy spanyol hajléktalan segítő szervezetnek, ők többet tudnak segíteni rajta azzal a pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!