Álláskeresési járadék egyben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos úgy alakult a munkahelyem , hogy már nincs. Ameddig munkát keresek csüngenék az állam csecsén álláskeresési járadék címszó alatt.
Picit olvasgattam de nem volt egyértelmű , de elvileg ha az álláskeresési járadék folyósítása alatt sikerül elhelyezkednem akkor a fennmaradó összeget egyben ki tudom kérni. Alig találtam valami releváns infót erről , valahol 80%ot olvastam. Ti mit tudtok erről? Ez valid dolog? Mi lenne ennek a menete?
2023. márc. 19. 12:47
1/3 anonim válasza:
Elvileg a 3 havi 80%-át kiutalhatják előre, ha jogosult vagy rá. Érdeklődj a munkaügyi hivatalban.
2/3 anonim válasza:
"csüngenék az állam csecsén"
Ezen be szakadtam :D :D :D
Amúgy nem, nem csüngesz senkinek a tejcsárdáján, mert befizetted az ehhez szükséges jogosító idő alatt az erre jogosító járulékot
3/3 anonim válasza:
Na, most akkor ki is csüng valójában kinek a csecsén? Elmész dolgozni, kapásból megy a levesbe a fizetésed harmada. Vásárolsz is? Az után az egyik legtöbbet adózhatod itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!