Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Erre van esélyem, hogy egy...

Erre van esélyem, hogy egy 3.000 forintos okoskarórát, el cseréljek egy 100.000 forintos hangrendszerre?

Figyelt kérdés
Vannak olyan helyzetek, amikor egy ember ezt meg teszi?
2023. márc. 18. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Éppen azért nem fog belemenni, ha csak egy csöpp esze is van.

Ha meg szó nélkül belemegy, és nem üvölt róla, hogy mennyire IQ negatív, akkor viszont gáz van a hangrendszerrel, és te lettél átverve.

2023. márc. 18. 16:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, te most értelmi fogyatékos vagy, vagy igen?
2023. márc. 18. 17:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok az, 17:03-kor voltam értelmi fogyatékos, hisz a mondatodban benne volt a "most"
2023. márc. 18. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Van, ha kényszerítik avagy félrevezetik egy tárgy értékével kapcsolatban.
2023. márc. 18. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Esélytelen. Csak extrém esetben lehetséges.

Ha valakinek van egy eladó 100 ezres hangrendszere az eladja pénzért és vesz magának egy 3 ezres okosórát. Mondjuk 3 ezerért nem a legjobb órát kapod.

Az általad vázolt esetet el tudom képzelni. Illegálisan hozzájutok a 100 ezres hangrendszerhez és elcserélem veled az órára. Így orrgazda leszel.

Esetleg van egy rossz hangrendszerem amit a balekoknak 100 ezresnek állítok be és elcserélem egy óráért veled.

2023. márc. 18. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!