Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit tegyek ezzel a férfival?

Most mit tegyek ezzel a férfival?

Figyelt kérdés

Másfél éve kölcsön kaptam valakitől pénzt. Nem akarta,hogy vissza adjam, így papírt nem írtunk. Nem volt hajlandò, smsben hagytam meg neki hogy attól hogy nem írtunk papírt én mindenképp vissza adom.

Most végre van pénzem,hogy vissza fizessem, erre kitalálta,hogy nem kéri vissza,hanem jöjjek vele össze, mert ha nem akkor feljelent mivel nem írtunk papírt.

Van három üzenetem róla ,hogy írtam neki,mikor fizetem, és mindig azt írta nem kéri. Én mindig azt írtam,hogy ilyen nincs.. jó hogy ezeket lementettem, mert például 3bòl kettő ilyen üzenetet vissza vont...

Mit tudok tenni vele? Utána néztem, akár tényleg fel is jelenthet,de nem fogadja el a pénzt. Mit csináljak? Hogy juttassam el neki,hogy le tudjam zárni? Nem szeretnék össze jönni vele!!

2023. márc. 8. 01:54
A kérdező szavazást indított:
Jelentsd fel
Keress ügyvédet
Kérdezz rendőrt
Írok privátban
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Probáld meg elkérni a számlaszámát, közleménybe írd bele, hogy a kölcsön visszafizetése és kész. Tiltsd le ha tudja hol laksz és zaklat, jelentsd fel
2023. márc. 8. 02:58
 2/11 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, ha nincs róla papír akkor "meg sem történt" jogi értelembe. Nincs miért feljelentsen.
2023. márc. 8. 04:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud semmit tenni, csak fenyeget.
2023. márc. 8. 06:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd!

Ha nem kéri, nem kéri. 😃

Osszejonni meg nem kell vele.

2023. márc. 8. 08:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi pénz? Lefogadom, hogy pitiáner összeg.
2023. márc. 8. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Írhatsz privátban és megbeszéljük!
2023. márc. 10. 07:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan jogszabály, hogy a kölcsönt írásba kell foglalni. Kerüld, ha fenyeget kérj segítséget.
2023. márc. 10. 23:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Végül elmentem egy ügyvédhez, mert jöttek még azóta üzenetek tőle. Vissza adom neki letètbe helyezve és ennyi az egész, ha tovább zaklat vagy fenyeget akkor perelni lehet :/
2023. márc. 13. 00:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez így tökéletes megoldás! Szerintem nem is lesz bőr a képén, hogy elmenjen a pénzért.
2023. márc. 13. 08:03
 10/11 anonim válasza:
Kérdező!Mi lett a vége???
2023. okt. 4. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!